Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec doma bere tři body


Branky


9. J. Štěrba , 10. R. Holeš , 17. R. Holeš , 75. P. Veselský - 15. V. Crkal , 64. D. Krčál (p.) , 70. M. Souček
22

Divoký zápas rozhodl střídající Veselský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

První šanci měli hosté, když si za obranu seběhl Krčál, ale Žejdlík jeho pokus zbrzdil a Zobač míč odklidil do bezpečí. Na druhé do vápna pronikl Otava a jeho přihrávku poslal ve skluzu za záda hostujícího brankáře Štěrba - 1:0. Hned po rozehrávce hosté chybovali, míče se ujal Holeš a přesnou ránou vstřelil druhou branku Herálce - 2:0. V 15. minutě hosté nakrátko rozehráli rohový kop a Crkalův ostrý centr skončil až v síti domácí brány - 2:1. Brankové hody pokračovaly za další dvě minuty. Po Holcově pasu Holeš využil chybu hostujícího stopera a chladnokrevně prostřelil Hladíka - 3:1. Ve zbytku první půle měli míč více na kopačkách hosté, na druhé straně zase domácí hrozili rychlými brejky.

Domácí si vedení pohlídali

Hned po přestávce mohl snížit Souček, ale Žejdlík jej vychytal. V 64. minutě sudí posoudil Slováčkův zákrok na Hladíka jako penaltový, míč si postavil Krčál a snížil - 3:2. Za dalších šest minut bylo srovnáno. Souček se dostal ke střele, kterou k nelibosti domácího brankáře tečoval Slováček, a míč skončil až v síti - 3:3. Zápas rozhodl v 75. minutě střídající Veselský, který si našel ve vápně míč po Holešově přímém volném kopu - 4:3. Hosté reklamovali ofsajd, ale nebylo jim to nic platné. Domácí mohl ukldnit Otava, ale jeho střela jen rozezvučela tyč. Srovnat mohl Kožený, ale jeho zakončení skončilo vedle domácí brány.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová (vedoucí): Takový zápas jsme po Borech potřebovali. Hrál se fotbal, žádná překopávaná, diváky to muselo bavit. O několik tříd lepší výkon předvedli ve středu Skála s Holcem, což mělo pochopitelně vliv na hře celého týmu. Měřín potvrdil, že jde o jedno z nejfotbalovějších mužstev soutěže a bylo by převapením, pokud by neatakovali nejvyšší příčky tabulky. Klobouk dolů před všemi hráči, kteří i přes všechny ty komplikace k utkání nastoupili a předvedli z úvodních třech kol nejlepší výkon. Pochválit musíme i fanoušky, kteří nás hnali a dobíjeli energii.




Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - R. Holeš [-] , V. Uchytil [-] , J. Štěrba [-] (86. M. Vašek [-] ) , J. Skála [-] , D. Holec [-] , T. Otava [-] , M. Bureš [-] (64. P. Veselský [-] ) , J. Slováček [-] , O. Černý [-] , M. Zobač [-]

TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - M. Hladík [-] (83. T. Gondek [-] ) , D. Poul [-] (67. J. Vlach [-] ) , L. Pololáník [-] , J. Netolický [-] , M. Souček [-] , Z. Vaněk [-] , D. Krčál [-] , M. Kožený [-] , V. Crkal [-] , J. Benda [-] (81. V. Chlubna [-] )

ŽK: 91. O. Černý - 5. V. Crkal , 40. M. Souček , 59. J. Netolický , 70. D. Krčál , 82. M. Hladík .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: BABÁK Martin - NIEDERLE Zdeněk, ZSIHOVICS Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jakub Göth
Tip experta: výhra domácích

Herálec je doma silný a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích