2:1
(1:0)
66. T. Dvořák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov urval tři body


Branky


29. P. Švejda , 86. M. Kolda - 66. T. Dvořák (p.)
23

Hosté srovnali, ale domácí Kolda v závěru rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Od začátku utkání byla hra vyrovnaná, možná o něco více měli ze hry hosté z Bíteše. Po půl hodině se ale skóre měnilo v prospěch domácích, a to když se prosadil hlavou Švejda - 1:0. Do konce první půle už se nic zajímavého nestalo, a tak se odcházelo do kabin ze těsného vedení domácího celku.

Domácí v závěru rozhodli

Druhá půle už byla pro oko diváka zajímavější. Hosté se hnali za vyrovnáním, zejména střídající Dvořák hru hostů oživil. Odměnou pro hosty byl pokutový kop v 66. minutě, který po faulu na Šimončiče proměnil Dvořák  - 1:1. Domácí pak začali více hrát, ale střely Holubáře a Muchy chytil hostující brankář. Poté měli domácí šanci v podobě Z. Muchy, který trefil tyčku. Utkání spělo ke konci a vypadalo, že se body budou dělit, ale šťastnou ruku v podobě střídání měl domácí trenér Kylíšek, který poslal na hřiště Koldu a ten po dvou minutách pobytu na hřišti vstřelil vítězný gól domácích. Psala se 86. minuta a domácí šli do vedení 2:1, a tak i utkání skončilo.

 



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč
Matěj Sedláček (hráč): Velká Bíteš přijela hrát fotbal, hrálo se kombinačně a po zemi. Na konci utkání jsme rozhodli z rohového kopu. Kdy se prosadil veterán a žolík v jedné osobě Martin Kolda!

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Utkání se mi těžko hodnotí, v prvním poločas jsme měli hru pod kontrolou, soupeř pouze čekal na naši chybu a tu jsme bohužel udělali a Budišov ji potrestal. Ve druhém poločase jsme zjednodušili hru a dostali jsme se do šancí, proměnili jsme penaltu a srovnali. Následně jsme my i soupeř měli několik možností na rozhodnutí zápasu, bohužel pro nás branku vstřelili domácí a rozhodli o vítězství v jinak vyrovnaném zápase. Pokud bychom ovšem chtěli rozvíjet herní schopnosti hráčů, jen těžko toho dosáhneme neustálým poleháváním a diskuzemi s rozhodčím. To pak už jen můžeme hořekovat nad jejich úrovní a vzpomínat jak bylo před léty dobře.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - Z. Mucha [-] , T. Nováček [-] , P. Švejda [-] (84. M. Kolda [-] ) , M. Holubář [-] , J. Večeřa [-] , M. Sedláček [-] , R. Pavlatovský [-] (58. O. Mucha [-] ) , R. Hrádek [-] , S. Dušovský [-] , J. Dufek [-]

FC PBS Velká Bíteš B
F. Klíma [-] - J. Hvězda [-] , M. Šimončič [-] , J. Jakeš [-] , M. Švanda [-] , J. Pokorný [-] (81. T. Mahel [-] ) , T. Srba [-] , F. Svoboda [-] , P. Loup [-] (67. L. Pelikán [-] ) , O. Švanda [-] , A. Rozmahel [-] (46. T. Dvořák [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: KADLEC Michal - HANZL Daniel, MUZIKÁŘ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jakub Göth
Tip experta: výhra domácích

Budišov to doma zvládne.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích