D. Salák 2.
D. Salák 13.
J. Růžička 66. (p.)
J. Havelka 93. (p.)
4:5
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Koutech pro Jemnicko


Branky


2. D. Salák , 13. D. Salák , 66. J. Růžička (p.) , 93. J. Havelka (p.) - 10. P. Růžička (vl.) , 41. S. Křivánek , 43. M. Axman , 76. O. Tesař , 90. P. Tesař (p.)
23

Domácí se konečně střelecky prosadili, ale ani čtyři branky jim k bodům nepomohly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V Koutech se před 120 diváků odehrála pravá fotbalová divočina. Domácí nechali zapomenout na dva zápasy bez vstřelené branky a už ve 2. minutě šli díky Davidovi Salákovi do vedení - 1:0. V 10. minutě už bylo srovnáno, když si Patrik Růžička vstřelil vlastní branku - 1:1. Vyrovnané skóre vydrželo jen další tři minuty, protože svoji druhou branku v zápase vstřelil David Salák - 2:1. Neurovnaná partie pokračovala i nadále, ale na branky se čekalo až do konce prvního poločasu, kdy se hostům povedlo otočit skóre. Ve 41. minutě byl na konci akce Křivánek - 2:2. Chvíli na to poslal hosty do vedení Axman - 2:3. Domácí šli po studené sprše do kabin rozladěni.

Hosté si vedení pohlídali

Kouty dokázaly po tlaku srovnat v 66. minutě, když penaltu proměnil matador Růžička - 3:3. Domácí však na body nedosáhli. V 76. minutě totiž poslal hosty do vedení Ondřej Tesař - 3:4. Uklidňující branku navíc v 90. minutě vstřelil Pavel Tesař z penalty - 3:5. Snižující branka Havelky ve třetí minutě nastavení už pro domácí přišla pozdě - 4:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kouty
Petr Munduch (trenér): Z naší strany šlo o další smolně odehraný zápas, kdy jsme prohráli o gól. Hrálo se oboustranně ve velkém tempu a nasazení, ale se spoustou chyb v defenzivě. Znovu nás srazili chyby jednotlivců. Mohli jsme mít minimálně bod, ale udělali jsme více chyb než soupeř, který nás za ně potrestal.

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl (trenér): Z první šance domácích dostaneme branku, i když se na takové situace připravujeme. Celá první půle byla o prostupnosti obou obran. Padali oboustranně laciné branky. Ve druhé půli jsme o naší výhře mohli rozhodnout dřív, ale koncovka byla tristní. Zbytečně jsme si závěr komplikovali. Nicméně jsme přeci jen dali o gól víc než domácí a bereme tři body.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
P. Růžička [-] - D. Salák [-] (74. D. Stejskal [-] ) , F. Bulant [-] , F. Salák [-] (85. F. Neuman [-] ) , M. Vrzal [-] , J. Roušar [-] , M. Parma [-] , J. Havelka [-] , J. Růžička [-] (74. V. Navrátil [-] ) , M. Mašek [-] , L. Paiskr [-]

1. FC JEMNICKO
T. Tesař [-] - F. Kříž [-] , R. Menčík [-] , T. Süssenbek [-] , O. Tesař [-] - D. Sussenbek [-] (90. S. Lang [-] ) , P. Tesař [-] , S. Křivánek [-] , D. Vacuška [-] (59. M. Jindra [-] ) , M. Trnavský [-] - M. Axman [-] -

ŽK: 44. M. Mašek , 72. J. Roušar , 77. F. Bulant , 81. D. Stejskal - 35. O. Tesař , 56. M. Axman , 65. F. Kříž . ČK: 92. F. Kříž .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LIŠKA Zbyněk - SURÁN Vlastimil, KREJČŮ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jakub Göth
Tip experta: remíza

Domácí si připíší první bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů