2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bory berou tři body


Branky


20

Domácí nováček soutěže zvládl i druhý zápas a má šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

První větší příležitost přišla v 10. minutě, kdy domácí Viliš nastřelil břevno. Následně si hosté vytvořili pár střel zpoza šestnáctky. Do dobré pozice se dostal na zadní tyči Otava, trefil však pouze domácího brankáře Pokorného. A tak to byly Bory, kdo se ujal vedení. Ve 42. minutě umístil standarsku Novotného hlavou k tyči Zikmund - 1:0.

Domácí v závěru rozhodli

Hosté pochopitelně chtěli vyrovnat a vytvořili si územní převahu. V 60. minutě si na standardní situaci naběhl střídající Holeš, špičkou kopačky změnil směr míče a bylo vyrovnáno - 1:1. Herálec sahal po vedení, když obstřel jednoho z hráčů již mířil do horního růžku branky, Pokorný jej však dokázal vyrazit na roh. V 83. minutě se dostal k míči Ochrana, navedl si jej na střelu pravačkou a krásnou ranou poslal Bory do vedení - 2:1. Zbytek zápasu si již domácí pohlídali a historicky první domácí zápas v 1.A třídě tak ozdobili třemi body.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory
Realizační tým: Krásná divácká kulisa i díky mnoha fanouškům z Herálce. Jako nováčci si vyšší soutěž užíváme a výsledky jsou zatím příjemný bonus. Bory žijí fotbalem.

TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová (vedoucí): Zápas toho s fotbalem (až na pár světlých pasáží) příliš společného neměl. Byli jsme připraveni na to, že Bory budou sázet vše na nakopávané míče a nesmíme se tomu přizpůsobit, stejně jako se musíme vyvarovat zbytečných faulů – jako by ale vše zůstalo v kabině. Když se nám podařilo vyrovnat, soupeře jsme rozhýbali a nestíhal, ale provedení předfinálních a finálních situací bylo tristní, a to bez výjimky od celého týmu. I proto jsme si ve druhém poločase žádnou opravdu vyloženou šanci nevytvořili a naší inkasované brance předcházely individuální chyby. Přijede nás podpořit velké množství fanoušků a my předvedeme holomajznu… Snad je to dostatečná facka a bude pro nás mít efekt probrání, musíme to hodit za hlavu, protože v neděli přijede Měřín, který by měl být černým koněm soutěže a podobný výkon by dost možná znamenal výprask před domácím publikem.



Sestavy


TJ Družstevník Bory
M. Pokorný [-] - H. Ráček [-] , P. Viliš [-] (63. T. Molnár [-] ) , M. Ochrana [-] , J. Starý [-] , A. Novotný [-] , M. Špaček [-] (88. V. Chalupa [-] ) , F. Zikmund [-] , V. Procházka [-] (89. J. Karásek [-] ) , J. Novotný [-] , V. Bodnar [-]

TJ Sokol Herálec
D. Kubica [-] - J. Štěrba [-] , D. Holec [-] , M. Boháč [-] (46. R. Holeš [-] ) , J. Skála [-] , V. Uchytil [-] , T. Otava [-] , P. Hamák [-] , J. Slováček [-] , O. Černý [-] , M. Zobač [-] (76. P. Veselský [-] )

ŽK: 19. F. Zikmund , 60. V. Procházka - 38. D. Holec .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - KADLEC Michal, LIŠKA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Patrik Furiš
Tip experta: výhra hostů

Nadšení domácích na body stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích