0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 10:30

6.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SAPELI prohrála proti Třebíči


Branky


19

SAPELI Polná byla v oslabené sestavě, ale i přesto podali dobrý výkon, ale na body to bulohužel nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecký se SAPELI nemohla porsadit

Již ve 3. minutě pláchl třebíčské obraně Pavel Matějíček, ve výborné pozici nestřílel a nahrál ještě podél branky Petru Kozojedovi, který zakončil těsně vedle pravé tyče. Ve 13. minutě dobře presoval Filip Bačkovský, vypíchl míč obránci hostí, přihrál Petru Kozojedovi, který postupoval sám proti brankáři FŠ, který ho vychytal. V 15. minutě se poprvé prezentoval náš soupeř, jedovka zpoza šestnáctky šla mimo naši branku.Ve 20. minutě opět agilní Pavel Matějíček vyzval ke skórování Petra Kozojeda, ani tentokrát se domácí neradovali.O minutu později vytvořili Sapeláci před brankou třebíčských velký závar, ale ani Adam Průcha ani Filip Bačkovský či Pavel Matějíček skórovat nedokázali. Ve 23. minutě hosté nádherně vypálili z trestného kopu, ale Ivan Rezničenko se vytasil parádním zákrokem. Ve 24. minutě volí Jirka Mužík střelu zpoza vápna, gólman hostí ji kryje. Ve 28. minutě řeší naše přečíslení Adam Průcha střelou na zadní tyč a těsně ji mine. V 30.minutě dobře zakombinuje dvojice Filipů /Dvořáček a Bačkovský/, střelu prvně jmenovaného stihne zablokovat obránce a z následného rohu hlavičkuje Marek Šimek nad branku gólmana Pospíchala. V 31. minutě po nádherném dlouhém pasu běžel sám Hobza na našeho gólmana, toho obešel, ale situaci zachránil Marek Šimek odkopem na roh. Následuje střela FŠ zpoza šestnáctky náš gólman byl připraven. Ve 43. minutě mají hosté další dobrou situaci, náš gólman byl opět pozorný. První půle tedy skončila bez branek.

Šance na obou stranách

Druhá půle začala větší aktivitou hostů. Ve 46. minutě výborně vyběhl Ivan Rezničenko a o dvě minuty později předvedl skvělý zákrok, když vyrazil bombu FŠ mířící přesně za tyč. V 56. minutě předvedli výbornou kombinaci Filip Dvořáček s Petrem Kozojedem, skóre se však nezměnilo. V 62. minutě po akci Pavla Matějíčka našel Adam Průcha přesným centrem na malém vápně Filipa Dvořáčka, ten však svoji tutovku zazdil - mířil těsně vedle. O tři minuty později ztratil Adam Průcha míč a rychlý protiútok FŠ naštěstí skončil střelou těsně vedle naší branky. V 66. minutě pronikl do šestnáctky hostí Tomáš Vařejka, jeho střelu odvrátil z branky obránce. V 68. minutě jsme přečíslili hosty v jejich šestnáctce, Adam Průcha se rozhodl vzít zodpovědnost na sebe, bohužel jeho střela skončila na břevně Pospíchalovy svatyně. O tři minuty později po rohu Filipa Dvořáčka hlavičkoval Míla Brabec nad branku FŠ. V 73. minutě geniálně uvolnil Pavel Matějíček Adama Průchu a ten doslova pohrdl stoprocentní loženkou. O minutu později se po rohu Filipa Dvořáčka ocitl v další gólovce Filip Bačkovský, ale z bezprostřední blízkosti minul branku. Předcházející dvě šance byly posledními, ze kterých mohli utkání rozhodnout Sapeláci. Hosté měli v závěru navrch a podpořeni kvalitními hráči přicházejícími z lavičky nakonec utkání szthli na svojí stranu. V podstatě utkání rozhodl již první gól Michaela Klepárníka v 81.minutě, po němž již Sapeláci neměli sílu s utkáním nic udělat a během pár minut ještě dvakrát inkasovali.

 

 

 

Trenér domácích Ondřej Košík dnes neměl k dispozici pětici hráčů ze základní jedenáctky z minulého kole, na hřiště museli nedoléčení, řada hráčů byla na jiných postech. Přesto jsme podali v utkání s výborným soupeřem kvalitní výkon a pokud bychom vstřelili první gól, tak bychom asi vyhráli. Bohužel stal se opak, my jsme i v dalším utkání zazdili mnoho šancí a opět nás to stojí body. Hráči musí hledat lepší řešení koncovky, více se soustředit, být zodpovědnější a šance proměňovat. Již jsme z tohoto důvodu ztratili hodně bodů.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
I. Rezničenko [-] - P. Matějíček [-] (87. O. Přibyl [-] ) , J. Mužík [-] , M. Šimek [-] , T. Vařejka [-] , M. Brabec [-] , A. Průcha [-] , F. Dvořáček [-] , F. Bačkovský [-] (87. P. Fišer [-] ) , P. Kozojed [-] (87. A. Hojsák [-] ) , Š. Bambula [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
T. Pospíchal [-] - T. Hobza [-] , M. Hobza [-] (58. M. Klepárník [-] ) , T. Bulička [-] (46. D. Adam [-] ) , T. Zacha [-] , Š. Dvořák [-] , J. Zahrádka [-] (66. V. Dlouhý [-] ) , Š. Němeček [-] , Z. Švéda [-] (66. R. Obrdlík [-] ) , R. Adamec [-] , L. Hráček [-]

ŽK: 40. P. Kozojed , 75. T. Vařejka - 79. Š. Němeček .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: ŠÍMA Nikola - KŘÍŽ Jan, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích