Kamenice bere body Ledči


Branky


21

Ledeč doma nebodoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin Turek, trenér: "Dnes se hrál na našem stadionu parádní fotbal! Pro všechny zúčastněné mám jen slova chvály, ať už jde o celý tým soupeře z Kamenice, rozhodčího Pojezdného a jeho asistenty (kteří přispěli ke kvalitě utkání), tak samozřejmě i pro naše hráče. Troufnu si říct, že dnes vyhrál spíše šťastnější tým než lepší. Všichni v našich barvách cítíme, že jsme si dnes prohrát určitě nezasloužili. Měli jsme dost šancí na to utkání minimálně vyrovnat. Kdo dnes nezavítal na ledečský stadion, může jen litovat. Hráčům a našim fanouškům dnes chyběla pouze odměna v podobě bodového zisku. Pokud se budeme tímto fotbalem prezentovat dál, budeme jako realizační tým spokojeni."




Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - J. Štros [-] (78. O. Martinek [-] ) , P. Herčík [-] (46. M. Píška [-] ) , M. Toula [-] , S. Bezděk [-] (64. J. Stehno [-] ) , J. Fišer [-] (78. M. Chlubna [-] ) , L. Vodička [-] , J. Karel [-] , V. Horký [-] , T. Žemlička [-] , V. Kučírek [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Přibyl [-] - M. Dvořák [-] , T. Zahradník [-] , M. Chvála [-] (89. Š. Jačo [-] ) , P. Jůn [-] , T. Zahradník [-] , J. Hadrava [-] , T. Hadrava [-] , L. Dedera [-] , D. Melzoch [-] , O. Vacovský [9.0] (91. M. Starý [-] )

ŽK: 32. J. Fišer , 35. S. Bezděk - 32. J. Hadrava , 35. D. Melzoch , 52. M. Dvořák , 92. T. Zahradník .
Počet diváků: 116. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - DVOŘÁK Miloš, GREGAR Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích