Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár o poločase vedl, ale vítezství neurval


Branky


21

Další kolo přívítaly Okříšky Žďár. Hosté svým nasazením v prvním poločase vedli, ale dlouho jim to nevydrželo a domácí v druhém poločase otočili zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ždár vedl v prvním poločase

Domácí hráči přivítali dalšího nováčka soutěže hráče Žďáru. Již v 1. mintě se odražený míč dostal k volnému Růžičkovi a ten vstělil úvodní branku utkání -1:0. Domácí povzbuzeni úvodní brankou dál tlačili a mohli přidat další branku, když střelu Vojty Bence brankář s námahou vyrazil. Hosté v 10.minutě vyrovnali, když cent Jirouška vyrazil Fiala přímo k nohám Kulhánka a ten nazaváhal- 1:1. S domácími tato branka otřásla a nemohli se dostat do hry. Ve 34. minutě hosté otočili vývoj utkání , když Přikryl uklidil míč do sítě po centru z pravé strany- 1:2. Domácí už vyhlíželi poločasovou přestávku, když hpsté podnikli rychlý brejkpo levé straně a centr nael volného Pelikána a ten zvýšil na 1:3. Domácí v nastaveném čase snížili Vojtou Bencem na přijatelných 2:3.

 

 

Okříšky dokázaly otočit zápas a zvítězit

Jak se první půle hrála v režii hostů, tak ve druhém poločasu to byli domácí, kteří určovali tempo hry. Agilní Bence střílel po přistrčení Dubského nad. V 74.minutě po centru Ryšavého hlavou vyrovnal Radim Bence- 3:3. Domácí využívali svých zkušeností a v 84.minutě Vojta Bence vystřelil, hostující brankář vyrazil míč neštastně na nohu Dočekala a odněj se míč odrazil do sítě- 4:3. Hosté měli možnost zahrávání 3 rohových kopů za sebou a domácí podržel svými zákroky Fiala. V 88.minutě Dočekal vyslal do úmiku Vojty Bence a ten udělal kličku i brankáři a upravil na 5:3.

 

Hosté za první poločas si prohrát nezasloužili, ale domácí hráči svým nasazením ve druhém poločase zaslouženě zvýtězili.

 

 



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , T. Růžička [-] (69. R. Ryšavý [-] ) , F. Rampír [-] , V. Bence [-] , J. Částka [-] (62. R. Bence [-] ) , P. Dubský [-] (89. J. Popelář [-] ) , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] , A. Suchna [-] , V. Němec [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - T. Peňáz [-] , J. Jiroušek [-] (63. M. Srnský [-] ) , D. Srnský [-] , M. Přibyl [-] (56. Z. Peňáz [-] ) , J. Havlík [-] , D. Kulhánek [-] , M. Zažímal [-] , P. Klouda [-] , P. Matoušek [-] , M. Pelikán [-] (73. R. Kunstmüller [-] )

ŽK: 22. O. Benda , 42. P. Dubský , 63. J. Částka - 84. Z. Peňáz .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - KŮRKA Jaroslav, MASOPUST Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů