1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř od začátku vedla


Branky


20

Chotěboř tentokrát vyhrála a bere plný počet bodů. Kapitán Vrchoviny dostal červenou kartu, ale v 10 dohrávali posledních 10.minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Do prvního venkovního utkání jsme vstoupili s větším odhodláním a větším sebevědomím než v předchozím domácím zápase. Od začátku se hrál svižnější fotbal se spoustou soubojů ve středu hřiště. V první půli byla Chotěboř aktivnější a vytvořila se řadu gólových příležitostí. V 8. minutě předvedli hezkou kombinaci Jakeš, Dvořák a Chlad. Posledně jmenovaný se dostal do zakončení ze slibné pozice, ale jeho střela postrádala razanci. V 15. minutě zahrával standardní situaci z levé strany Musílek a skvělým centrem našel Soukupa, který hlavou sice překonal domácího brankáře, ale celou situaci zastavil postranní rozhodčí, který odmával offside. V 17. minutě už se Chotěboř dostala do vedení. Dvořák si narazil s Boumou a dostal se za obranu domácích a ve skluzu obstřelil brankáře Vrchoviny – 0:1. Ve 20. minutě byl po rychlém přečíslení ve vápně faulován Chlad, následnou penaltu však neproměnil Voborník. Ve 23. minutě zahrál Musílek standardní situaci z levé strany na přední tyč. K odraženému míči se dostal Fiedler, ale domácího brankáře nedokázal prostřelit. Ve 29. minutě zahrozila poprvé domácí Vrchovina. Nebezpečný centr proletěl malým vápnem Chotěboře, ale nikdo na něho nedosáhl. Z druhé strany se domácímu záložníkovi povedlo prokličkovat do zajímavé pozice, ale míč mu na poslední chvíli odkopl Dvořák. V 32. minutě zahrávali domácí volný přímí kop z 25 m. Domácí hráč volil přízemní střelu, která jen těsně minula Maškovu branku a rozvlnila boční síť. V 35. minutě založil Voborník rychlý protiútok po levé straně, když přesnou kolmicí našel rozběhnutého Musílka. Ten však ve vápně místo střeli volil přihrávku na nabíhajícího Boumu, který však v tísni nezamířil přesně. Ve 40. minutě se gólové šance dostala Vrchovina. Domácí hráč se prosmýkl mezi obránci Chotěboře a ze strany předložil krásnou přihrávku na malé vápno pro svého útočníka, ten však trefil pouze tyč. Následovali 2 dorážky z bezprostřední blízkosti, které skvěle zneškodnil Mašek. Ve 43. minutě zahrával přímí volný kop z 20 m Fiedler, ale jeho střelu vytáhl nad břevno domácí brankář. V poslední minutě 1. poločasu Dvořák poslal do samostatného úniku Jakeše, který se rozbíhal z hloubi pole a své sólo zakončil gólem 2:0.

 

 

Druhý poločas

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji a snažili se hned od začátku zatlačit Chotěboř, ale do první vážné šance se dostali hostující hráči. Ve 47. minutě Dvořák vysunul Boumu, který si ještě obhodil bránícího hráče, ale brankáře Vrchoviny obstřelit nedokázal. Od této situace byli lepším týmem domácí, kteří měli míč více na kopačkách V 62. minutě podcenil nákop z půlky Mašek a míč mu propadl do branky - 1:2. V 66. minutě roh domácích mířený na přední tyč, dokázali na poslední chvíli dostat do bezpečí hráči Chotěboře. V 68. minutě domácí postoupili středem hřiště a útočník Vrchoviny zakončil nepřesně nad branku. Postupem času se hra začala zase více vyrovnávat a sebevědomí vrátil Chotěboři výborně hrající Dvořák. V 77. minutě po výkopu Maška a prodloužení Boumy se dostal mezi stopery a rychlým obstřelem nedal domácímu brankáři šanci 1:3. V 82. minutě byl vyloučen domácí kapitán po 2. žluté kartě a Vrchovina dohrávala v 10 hráčích. V 86. předvedl hezkou kombinaci Dvořák s Voborníkem a kapitán Chotěboře se dostal do zakončení, ale jeho střela postrádala razanci. V 87. minutě poslal Dvořák míč za obranu, kde si pro něho doběhl Musílek a předložil nádhernou nahrávku Mrtkovi, který stanovil konečný výsledek na - 1:4.

 

 



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě B
Martin Sáblík, asistent trenéra: "Chyby domácích potrestala hostující Chotěboř. Od prvních minut měli navrh hosté. Svoji chutí a aktivitou si šli pro 3 body. Chyby domácího týmu to prakticky hostujicímu týmu věnovali. Poločas 0:2 tomu byl jasným důkazem. Po snížení domácích na 1:2 se hra trochu vyrovnala, ale po další chybě a inkasovaném gólů domácích na 1:3 byl zápas rozhodnut. Výhra hostů byla zcela zasloužená."

FC Chotěboř
Martin Jakeš, trenér: "Chválím kluky za zlepšený pohyb a nasazení oproti minulému zápasu. Vytvořili jsme si řadu zajímavých příležitostí, které volají po lepší efektivitě v zakončení. Předvedená hra se více blížila našim představám, ale stále se tam objevuje spousta nepřesností. Máme před sebou ještě řádný kus práce, aby u nás nenastal výpadek na 15 minut, kdy jsme se jen zbavovali míče a báli se hrát. Věřím, že v dalších zápasech, budeme pokračovat ve vzestupné tendenci a předvedená hra se bude i nadále zlepšovat. "



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - T. Dobrovolný [-] , M. Pulkrábek [-] (46. R. Červenka [-] ) , F. Jelínek [-] (46. L. Novák [-] ) , M. Šmída [-] , L. Slavíček [-] (60. A. Homolka [-] ) , V. Veselý [-] (89. J. Sláma [-] ) , R. Blažíček [-] , P. Blažíček [-] , Š. Peňáz [-] (71. M. Kutra [-] ) , J. Chytrý [-]

FC Chotěboř
V. Mašek [-] - J. Fiedler [-] , P. Soukup [-] , J. Neuvirt [-] , L. Dočekal [-] (60. V. Klement [-] ) - R. Musílek [-] , J. Voborník [-] , L. Dvořák [-] , P. Chlad [-] (90. T. Gregor [-] ) , T. Jakeš [-] (60. M. Císař [-] ) - L. Bouma [-] (77. D. Mrtka [-] )

ŽK: 45. M. Sáblík , 75. R. Blažíček , 80. M. Šmída , 84. V. Veselý - 31. L. Dočekal . ČK: 82. R. Blažíček .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: KŘÍŽ Jan - BENEŠ Tomáš, NEBOLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza