1:1
(0:0)
67. P. Machatka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř se Žďárem berou bod


Branky


75. L. Dvořák - 67. P. Machatka (p.)
20

První utkání letošního ročníku Krajského přeboru hrála domácí Chotěboř s rezervním týmem Žďáru nad Sázavou. Hostující tým je nováčkem v Krajském přeboru s velmi mladým kádrem. Soupeře jsme zatím hrát neviděli, proto jsme nevěděli co očekávat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

V prvním poločase bylo znát, že se jedná o první utkání sezóny a k vidění tak byla celá řada nepřesností a většina hry se odehrávala mezi vápny, šance přicházeli buď po standardních situacích, nebo po rychlých útocích do otevřenější obrany. V 8. minutě dobře rozehraný rohový kop Musílka nedokázal usměrnit do branky Somerauer a jeho střela skončila v ochranné síti. V 9. minutě zahrozili hosté, když dlouhý pas podskočil Gregor T. a slibnou šanci dokázal zlikvidovat včasným vyběhnutím brankář Gregor J. Ve 12. minutě zahrával standardní situaci z 25 m hostující hráč, ale mířil nad branku. V 15. minutě si krásný roh Musílka našel Somerauer, ale jeho hezké hlavičce zabránil hostující hráč na brankové čáře. Z následujícího rohu těsně minul branku hlavičkující Dvořák. V 36. minutě se hosté po rychlém přechodu dostali do slibné šance, ale ránu ze strany kryl s přehledem Gregor J. V první půli se nic dalšího neodehrálo a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Domácí byli aktivnější a přesto prohrávali, ale stačili vyrovnat

Do druhého poločasu vstoupila trochu aktivněji Chotěboř a v 55. minutě si vytvořila gólovou příležitost. Dvořák si našel dlouhý pas od Gregora T. a odcentroval před branku, tam si na míč naběhl Fiedler a vracel ho zpět před branku do volného prostoru, do kterého se dostal aktivní Dvořák, ale místo odkryté branky trefil pouze hostujícího brankáře. V 67. minutě Chotěboř zahrávala rohový kop, ale díky nedůslednosti se zrodil rychlý protiútok hostů. Po souboji ve vápně byl hostující hráč rozhozen, ale přesto se dostal k zakončení. Mířil pouze do boční sítě. Rozhodčí posoudil situaci jako nedovolený zákrok a následně odpískal pokutový kop. Ten s přehledem proměnil hostující kapitán, 0:1. Chotěboř se rychle oklepala a snažila se s nepříznivým stavem něco udělat. V 73. minutě se po přiťuknutí Dvořáka dostal k tvrdé střele Jakeš, ale mířil pouze doprostřed branky. O 2 minuty později už bylo v táboře Chotěboře veseleji. Jakeš se uvolnil přes dvojici bránících hráčů a krásnou kolmicí mezi obránce našel Dvořáka, který zakončil kolem padajícího brankáře 1:1. Ve zbytku zápasu už žádné další šance k vidění nebyli.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Miloš Moravec, asistent trenéra: "Na hráčích byla znát nervozita, která jim svazovala nohy a herní projev zatím nebyl takový, jaký si představujeme. Prověřil nás kvalitní soupeř a ukázal nám, na čem je potřeba dále pracovat. Každopádně tým ukázal svou sílu, že i za nepříznivého stavu dokáže bojovat a snaží se vývoj zvrátit."




Sestavy


FC Chotěboř
J. Gregor [-] - V. Klement [-] , T. Gregor [-] (58. T. Jakeš [-] ) , J. Voborník [-] , R. Musílek [-] , L. Dvořák [-] , L. Bouma [-] (76. D. Mrtka [-] ) , P. Chlad [-] , J. Fiedler [-] (84. P. Hanousek [-] ) , M. Somerauer [-] , L. Dočekal [-] (84. P. Soukup [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
J. Šenkýř [-] - P. Matoušek [-] , T. Peňáz [-] , J. Havlík [-] - D. Kulhánek [-] (62. A. Mach [-] ) , P. Klouda [-] (46. M. Přibyl [-] ) , M. Zažímal [-] , R. Kunstmüller [-] , P. Machatka [-] (87. J. Matoušek [-] ) , J. Dočekal [-] (91. J. Osmík [-] ) - A. Homolka [-] (46. M. Srnský [-] )

ŽK: 80. M. Zažímal , 88. R. Kunstmüller , 92. T. Peňáz .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - BENEŠ Jiří, ZADINA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Jan Homolka
Tip experta: výhra domácích

Asi největší favorit doma nezaváhá a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích