1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 10:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sapeli Polná začala remízou proti Ledči


Branky


20

Sapeláci začali velmi dobře, ale ze zápasu mají pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sapeli byla více na míči

Sapeláci se na zahájení nového soutěžního ročníku velmi těšili a na jejich herním projevu v dnešním utkání to bylo znát. Již ve 4.minutě utkání pláchl po levém křídle obraně hostů Adam Průcha, jeho centr před branku zakončil Filip Bačkovský těsně vedle. V 7.minutě střílel znovu Adam Průcha, na brankové čáře míč nešťastně vyrazil jeho spoluhráč Petr Sodomka. V 13. minutě centroval Filip Bačkovský, hlavičku Petra Kozojeda reflexivně vyrazil gólman Bezděk a Petr neuspěl ani v dorážce, kterou opět kryl gólman hostí. V 18. minutě vyvezl míč Marek Šimek, uličkou poslal míč Petru Sodomkovi, ten obešel i gólmana, ale skóre se ani tentokrát něměnilo. Ve 27. minutě uvolnill Petr Kozojed Filipa Bačkovského, ten svůj únik bohužel zakončil střelou těsně vedle ledečské branky. Ve 34. minutě po centru Filipa Bačkovského hlavičkoval z bezprostřední blízkosti Adam Průcha, i toto dokázal brankař hostí zlikvidovat.

Sapeli vedení nenavýšila, Ledeč srovnala

I v druhé půli se snažili Sapeláci utkání rozhodnout. V 56. minutě měl tutovku Peťa Sodomka, opět obešel i gólmana, ale prováhal ten pravý moment a jeho střelu v malém vápně dokázal zastavit obránce.V 70. minutě po rohu Jakuba Váchy skvěle hlavičkoval Marek Šimek, gólman hostí dokázal  střelu vyrazit a zlikvidovat i dorážku. O minutu později v 71. minutě Sapeláci konečně vedli. Po rohu Kuby Váchy prodloužil míč Petr Kozojed na Frantu Černohlávka a jeho hlavička znamenala vedení 1:0. Bohužel dnes nám nebylo přáno a ledečtí v 80.minutě potrestali naši nedůslenost vyrovnávacím gólem z kopačky střídajícího Jakuba Gramera 1:1.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
I. Rezničenko [-] - F. Černohlávek [-] , J. Urbánek [-] , P. Sodomka [-] (68. M. Brabec [-] ) , M. Šimek [-] , T. Vařejka [-] , A. Průcha [-] (68. P. Matějíček [-] ) , F. Dvořáček [-] , F. Bačkovský [-] , J. Vácha [-] , P. Kozojed [-] (85. P. Fišer [-] )

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - J. Štros [-] (87. M. Smejkal [-] ) , P. Herčík [-] , M. Chlubna [-] (63. J. Gramer [-] ) , M. Toula [-] , S. Bezděk [-] (46. V. Horký [-] ) , J. Fišer [-] (78. O. Martinek [-] ) , L. Vodička [-] , J. Karel [-] , T. Žemlička [-] , M. Píška [-] (46. V. Kučírek [-] )

ŽK: 33. P. Sodomka , 38. J. Urbánek - 59. M. Chlubna , 61. T. Bezděk , 84. L. Vodička , 88. J. Štros , 91. M. Smejkal .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - KŮRKA Jaroslav, TOMŠŮ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Jan Homolka
Tip experta: výhra domácích

Opět posílené Sapeli doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích