Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice s Vrchovinou si připisují bod


Branky


20

Začátek sezóny a týmy začaly remízově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žirovnice měla více šancí - neproměnila

První půli jsme začali fantasticky a hned kombinací jsme se dostali do zakončení a Rozporka zakončil na 1:0. V podstatě obratem jsem špatnou komunikací dostali jendoduchý gól po centru z levé strany na 1:1. Pak jsme měli řadu šancí, kdy mohl přidat druhý gól Rozporka, ale chyběl mu pul krok k lepšímu zakončení. Další velkou šanci měl z prostoru penalty Vodáček, který úplně sám taky netrefil balón tak jak chtěl, bohužel. Pak jsme dostali v podstatě jeidný gól, který bych snesl. Ovšem na ten zareagoval chvíli potom nekompromisním důrazem Kuba Svoboda, který zakončil v těžkém postavení v malém vápně na 2:2.

Z lepšího výkonu v druhém poločase Vrchovina vyrovnala

Do druhého poločasu jsme šli se záměrem hrát více defenzivního bloku a v podststě jsme dobře organizovaně bránili celý poločas. Dá se říct, že naše jediná akce po vybojovaném balónu na polovině a sám běžící Adam Vaš dal na 3:2. Měli jsme pocit, že tento výsledek můžeme ubránit, ale pak jsme dostali branku po centru z pravé strany, kdy V. Kolář podběhl balón, který zapadl do brány.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Roman Hřib, trenér: "Byl to zápas z naší strany dvou rozdílných poločasů, kdy v prvním jsme mohli vést vyšším rozdílem, naopak ve druhém byl silnější soupeř. Remíza spravedlivá."

SFK Nové Město na Moravě B
Vojtěch Dobrovolný, asistent: "Vrchovině B nevyšel vstup do utkání, kdy hned prohrávali 1:0. Pak dokázali rychle vyrovnat Šmídou a hned poté otočil vývoj zápasu Tadeášem Dobrovolným na 1:2. V dalším průběhu mělo Nové Město ještě kopat 2 penalty, které sudí nepískl a mohlo ve skóre odskočit. Jenže hosté dostali hloupý gól, kdy obrana špatně komunikovala a nevyplnila prostor. Domácí Svoboda zůstal ve vápně úplně sám a vyrovnal na 2:2. Herně to bylo stále nahoru dolů, první poločas měl hektické tempo. V druhém dějství se povedlo Novému Městu hru uklidnit což se povedlo. Hosté byli hodně aktivní, domácí měli jeden brejk ze začátku poločasu, který proměnili Adamem Vašem a šli opět do vedení - 3:2. Po obdržené brance se svěřenci trenéra Němečka tlačili po zbytek zápasu do domácího vápna a šance také přišly. Nejprve vyrovnal Sytař na 3:3 a z přímáku přidal i čtvrtý gól, jenže pomezní zvedl praporek pro údajný ofsajd. Nakonec se oba týmy rozešli smírem."



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
V. Kolář [-] - T. Hřebecký [-] , M. Hřebecký [-] , T. Knotek [-] , M. Kořínek [-] (55. P. Kolář [-] ) - J. Vodáček [-] , M. Němeček [-] , A. Vaš [-] , J. Svoboda [-] - D. Rozporka [-] , V. Kučera [-] (80. T. Severa [-] ) -

SFK Nové Město na Moravě B
J. Mička [-] - R. Červenka [-] (78. M. Kutra [-] ) , P. Sytař [-] , J. Sláma [-] (55. L. Novák [-] ) , M. Pulkrábek [-] , M. Šmída [-] , V. Veselý [-] (46. V. Dobrovolný [-] ) , R. Blažíček [-] , P. Blažíček [-] , T. Dobrovolný [-] (67. Š. Peňáz [-] ) , J. Chytrý [-]

ŽK: 87. T. Knotek .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - ŽALOUDEK Marek, ŠÍMA Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Barbora Králíková

Expert: Jan Homolka
Tip experta: remíza

V Žirovnici se každému hraje špatně, dávám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích