0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bez gólu. Luže si s rezervou Přelouče rozdělila po bodu


Branky


6

Rezerva Přelouče si v posledním utkání podzimu dělala proti oslabené Luži zálusk na tři body. Svoje příležitosti ovšem zahodila, a nakonec mohla děkovat za dobře postavené tyče, které v závěru utkání trefovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak Přelouče vyšel na prázdno

Za nevlídného počasí nastoupili personálně oslabení hosté do posledního utkání podzimu na hřišti Přelouče. Domácí rezerva si v prvním poločase dokázala vytvořit několik brankových příležitostí. Nejprve střelu Tomáše Bendžíka, která směřovala do horního rohu, skvěle vyrazil hostující brankář Michael Skřivánek. Při následném sólu Vojtěch Rokytka mířil těsně vedle branky. Hosté se v první půli naopak dostávali na útočnou polovinu spíše sporadicky.

 

Dvakrát zvonila tyč

Domácí i do druhého poločasu vstoupili aktivně a vytvořili si několik zajímavých šancí. Hrozili zejména ze standardních situací. Hráči Luže se ale postupně osmělovali a začalo se útočit i na branku Přelouče. Domácí brankář Roman Záruba si ale dobře postavil tyče. V největších šancích hostů zazvonila tyčka po střele Miroslava Maška a potom i po střele Miloše Koláře. Ani jednomu z týmů nebylo evidentně souzeno vstřelit branku, a tak si hráči Přelouče „B“ a Luže rozdělili po bodu.



Ohlasy k zápasu


FK Přelouč B
Ondřej Bendžík, trenér: Na těžkém terénu a v nevlídném počasí jsme si v první půli dokázali vytvořit několik brankových příležitostí, které jsme ovšem neproměnili. Do druhé poloviny utkání jsme vstoupili znovu aktivně a vytvořili jsme si několik šancí především ze standartních situací, avšak vstřelení branky nám nebylo souzeno. V posledních dvaceti minutách utkání se hosté osmělili a dvakrát nastřelili tyč naší branky. Naše hra snese parametry B třídy, avšak do jarní části sezóny musíme zapracovat především na střelecké produktivitě. Budeme se snažit dále do sestavy zapracovat naše mladé hráče i z dorostenecké kategorie a věřím, že na jaře budeme sbírat body o mnoho častěji.

TJ Luže
Roman Hendrych, trenér: Do Přelouče jsme přijeli značně oslabeni. Chyběl nám Fejl a Klenor. Na velmi těžkém terénu byl první poločas v rukou domácích. Do druhého poločasu jsme udělali jednu změnu, přeskupili sestavu a průběh hry se výrazně změnil. Nastřelili jsme 2 tyčky a další šance pochytal domácí brankář. Za mě je ale remíza spravedlivá a bod z Přelouče beru.



Sestavy


FK Přelouč B
M. Záruba [-] - F. Ludvíček [-] , V. Vančura [-] , T. Bendžík [-] , R. Forman [-] , T. Hladík [-] (86. M. Beránek [-] ) , V. Rokyta [-] (74. J. Pokorný [-] ) , J. Kmoníček [-] , L. Machačný [-] , M. Kačírek [-] , T. Vorel [-]

TJ Luže
M. Skřivánek [-] - J. Novotný [-] , J. Zerzán [-] (71. M. Kolář [-] ) , M. Lebeda [-] , R. Dušek [-] , L. Kovačka [-] , D. Koukal [-] , D. Koráb [-] , P. Mužíček [-] , M. Langer [-] (46. M. Kusý [-] ) , M. Mašek [-]

ŽK: 66. M. Kačírek , 70. T. Vorel , 79. F. Ludvíček - 79. D. Koráb , 83. M. Skřivánek , 90. D. Koukal .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: Čech Karel - PEČINKA Ondřej, ROUSEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Milan Rázek

Expert: Miroslav Hluchník
Tip experta: remíza

Přelouč dle mého nehraje vůbec špatně, Luže zase bude chtít odčinit ztrátu s Rváčovem. Tipuji remízu.