Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Přelouče dokázala Rozhovicím vzdorovat jenom poločas


Branky


5

Rezerva Přelouče chtěla na domácím hřišti potvrdit výhru z minulého týdne. V cestě jim ale stály Rozhovice, které chtěly prodloužit svoji vítěznou sérii. Na vyrovnaný první poločas domácí v druhém dějství navázat nedokázali. Jejich odpor zlomil dvěma zásahy Filip Holeček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní nástup Přelouče

Domácí vstoupili do utkání skvěle, když se hned v první minutě zpoza vápna trefil Jakub Klas. Přelouč hrála dál aktivně ale po chybě ve středu hřiště se podařilo Rozhovicím v 21. minutě vyrovnat. Po nahrávce Filipa Holečka se trefil Josef Mudruňka. I přes další šance na obou stranách další branka do poločasu nepadla.

 

Branky Holečka zlomily domácí odpor

Vyrovnané utkání se zlomilo po dvou zásazích Filipa Holečka hned z kraje poločasu. Nejprve dokázal v 50. minutě po centru Josefa Mudruňky uklidit míč hlavou za brankovou čáru a následně v 55. minutě využít podklouznutí domácího brankáře a zvýšit už na 1:3. Domácí pak už nedokázali Rozhovicím vzdorovat. Na 1:4 zvyšoval v 63. minutě Zdeněk Kopp po asistenci Davida Stejskala. V 71. minutě přidal další zásah Filip Novák a 86. minutě David Valenta. Přelouči se v závěru podařilo ještě snížit brankou Václava Vančury. Ten z přímého kopu poslal míč krásně přes zeď a upravil skóre na konečných 2:6.



Ohlasy k zápasu


FK Přelouč B
Ondřej Bendžík, trenér: Do utkání jsme vstoupili dobře a již po minutě jsme šli do vedení. I po zbytek prvního poločasu jsme hráli dobře a aktivně, avšak naše snaha již další branku nepřinesla. Jedinou naši chybu v prvním poločase naopak soupeř využil k vyrovnání. O přestávce jako by pro nás utkání skončilo. Hráči se bohužel druhého poločasu spíše jen zúčastnili.

SK Rozhovice
David Stejskal, trenér: S Přeloučí jsme se opět přesvědčili, že postavení v tabulce o ničem nerozhoduje. Už snad ve 20 vteřině utkání jsme po sledu menších chyb a nekoncentrovanosti prohrávali. V následujících minutách jsme přidali a výsledkem bylo vyrovnání. První poločas byl vcelku vyrovnaný s šancemi na obou stranách. Do druhé půle už jsme vstoupili aktivněji a po dvou brankách Holečka už bylo na hřišti jenom jedno mužstvo. Domácí jsme k ničemu nepouštěli, pozorně bránili a s chutí útočili.



Sestavy


FK Přelouč B
L. Sirůček [-] - J. Klas [-] , V. Vančura [-] , F. Ludvíček [-] , T. Bendžík [-] , R. Forman [-] , T. Vorel [-] (80. M. Beránek [-] ) , J. Kmoníček [-] , L. Machačný [-] (80. J. Sekyrka [-] ) , M. Kačírek [-] , J. Pokorný [-]

SK Rozhovice
M. Barva [-] - F. Novák [-] (82. J. Pekař [-] ) , F. Holeček [-] , S. Pieies [-] , V. Fedor [-] , Z. Kopp [-] , J. Vaško [-] (87. J. Kostinec [-] ) , J. Mudruňka [-] (56. D. Valenta [-] ) , M. Holub [-] (74. J. Holý [-] ) , D. Stejskal [-] , D. Dvořák [-]

ŽK: 65. R. Forman - 46. F. Holeček , 53. Z. Kopp .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ROUSEK Lukáš - MORÁVEK David, UJEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 11:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 08:50
Milan Rázek

Expert: Roman Hendrych
Tip experta: výhra hostů

Mě osobně se hra Rozhovic hodně libí a v Přelouči to jenom potvrdí.