D. Klenor 1. (p.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 12:00

13.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rváčov vydoloval v Luži tři body


Branky


1. D. Klenor (p.) - 54. D. Galamič , 65. M. Sláma
5

Rváčov s pouhými 9 body na svém kontě už potřeboval nutně vyhrát. Vstup do utkání mu ale hrubě nevyšel, když už v první minutě prohrával. V předchozích zápasech slušně hrající Luži se ale v zápase nic nedařilo, a hosté si po obratu v druhém poločase odváží cenné 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový začátek pro Luži

Hned v první minutě utkání chybovala hostující obrana a po následném faulu byla nařízena penalta pro Luži. Míč si na značku pokutového kopu umístil Daniel Klenor a bezpečně poslal domácí do vedení. To bylo ale od domácích na dlouhou dobu vše. Rváčov se postupně zlepšoval a získával více ze hry. Na větší příležitosti si ale museli diváci v Luži počkat až do druhého poločasu.

 

Hosté otočili. Trefil se Galamič a Sláma

Po změně stran pokračovali hosté v nátlakové hře, na což se domácím nedařilo reagovat. V 54. minutě utekl domácí obraně Dejan Galamič, s přehledem přeloboval brankáře Luže a srovnal na 1:1. V 65. minutě hosté dokonali svůj obrat. Po rohovém kopu se na zadní tyči nejlépe zorientoval Michal Sláma. 1:2. V závěrečných minutách se snažili domácí ještě vyvinout tlak. Žádnou větší šanci už ale hostující obrana včele s Markem Škorpíkem soupeři nedovolila. A tak si Rváčov z Luže odvezl nesmírně cenné 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Luže
Roman Hendrych, trenér: Do zápasu jsme vstoupili skvěle a po chybě hostí jsme hned v úvodu kopali penaltu, kterou Klenor proměnil. To ale bylo bohužel na dlouhou dobu vše. Do konce prvního poločasu jsme čelili tlaku Rváčova, který hrál kombinačně velmi dobře. My jsme naopak balóny pouze nakopávali a všude byli pozdě. Bouřka v kabině vůbec nepomohla a obraz hry byl v druhé poločase úplně stejný. Hostům se pak podařilo skóre otočit. Dneska jsme si nezasloužili ani bod, a naopak Rváčov si za předvedou hru zcela po právu odváží 3 body.

SK Rváčov
Aleš Meloun, trenér: Po katastrofálním začátku, kdy jsme hned z penalty inkasovali, se naše hra postupně zlepšovala a domácí nás nijak nepřehrávali. Po změně stran jsme dvě ze svých příležitosti proměnili a obětavou i důslednou obranou jsme si zajistili pro nás nesmírně důležité tři body.



Sestavy


TJ Luže
M. Skřivánek [-] - J. Zerzán [-] , D. Klenor [-] (79. M. Kolář [-] ) , M. Mašek [-] , L. Kovačka [-] , D. Koukal [-] , D. Koráb [-] (55. M. Lebeda [-] ) , P. Mužíček [-] , M. Langer [-] (72. M. Kusý [-] ) , M. Kapitola [-] (55. M. Richter [-] ) , R. Dušek [-]

SK Rváčov
P. Kopecký [-] - M. Škorpík [-] , J. Tichý [-] (46. O. Švec [-] ) , D. Ondráček [-] (46. F. Bříza [-] ) , T. Bečička [-] , D. Galamič [-] , Z. Dostál [-] (88. M. Štusák [-] ) , R. Mareš [-] , Š. Kejík [-] , M. Sláma [-] (76. L. Hrubý [-] ) , P. Koliska [-]

ŽK: 25. D. Koukal , 35. M. Kapitola - 52. R. Mareš , 85. D. Galamič .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: HRUBÝ Miloš - ŠEPS Martin, SCHMEISER Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 11:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 08:50
Milan Rázek

Expert: Roman Hendrych
Tip experta: výhra domácích

Tady nemůžu tipovat nic jiného než naši výhru, i když vím, že Rváčov hraje kombinační hezký fotbal.