J. Dujsík 4. (p.)
1:1
(1:0)
71. D. Jirásek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Načešice dokázaly v 10 vyrovnat a z Opatovic vezou bod


Branky


4. J. Dujsík (p.) - 71. D. Jirásek (p.)
5

Utkání sousedů z horní části tabulky nabídlo lítý boj. V tvrdě hraném utkání dokázaly oba celky skórovat pouze z penalty. Ačkoliv domácí hráli celý druhý poločas proti 10, mohli nakonec i prohrát. Dělba bodů je spravedlivá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek patřil Opatovicím

Začátek zápasu patřil domácím. Už ve 4. minutě utkání pro ně rozhodčí nařídil pokutový kop po nedovoleném hraní rukou. Penaltu si vzal kapitán domácích Jiří Dujsík a s jistotou ji proměnil střelou k pravé tyči. 1:0. Opatovice měly vzápětí hned několik dalších příležitostí. Ty ovšem neproměnily, a tak se začali osmělovat i hosté a hra se postupně vyrovnala. V tvrdě hraném utkání nebyla nouze o hraniční zákroky, které nejednou ocenil rozhodčí Karel Čech žlutou kartou. Po jednom takovém musel být dokonce střídán domácí Lukáš Voda s krvavým zraněním holeně.

 

Načešice v deseti dokázaly vyrovnat

Když hned z kraje druhého poločasu obdržel druhou žlutou kartu hostující Ondřej Pilný, zdálo se, že si domácí vítězství v klidu pohlídají. Vyloučení jim ale naopak ublížilo a více příležitostí si paradoxně vytvářeli hosté. Po jedné z útočných akcí Načešic pro ně rozhodčí nařídil pokutový kop. A opět se jednalo o hraní rukou. Jeho exekuce se ujal hostující Danek Jirásek a v 71. minutě srovnal na 1:1. Ani jeden z týmů se už do závěru zápasu nedokázal prosadit, a tak si Opatovice rozdaly s Načešicemi po bodu.



Ohlasy k zápasu


AFK Opatovice n. L.
Jiří Vondřejc, trenér/vedoucí mužstva: V posledním zápase v domácím prostředí jsme se chtěli rozloučit vítězstvím. Ačkoliv jsme do zápasu vstoupili lépe než hosté, neproměnili jsme několik šancí, které jsme si vypracovali, a to se nakonec ukázalo jako stěžejní pro výsledek utkání. V druhém poločase se hosté zlepšili a ač hráli v té době již v deseti, dokázali vyrovnat. Z našich hráčů se nejvíce dařilo kapitánovi Jirkovi Dujsíkovi, který byl téměř u všeho důležitého dění na hřišti. Ale ani to prostě na zisk 3 bodů nestačilo.

TJ Mezilesí Načešice
Rostislav Pilný, trenér: Prvních 25 minut jsme byli asi ještě v autobuse a měli štěstí, že to bylo jen o gól. Teprve potom jsme začali konečně trochu hrát. O přestávce jsme si něco řekli, ale hned po minutě druhého poločasu přišlo naše vyloučení, které nám paradoxně pomohlo. Domácí najednou nevěděli, co proti 10 hrát, až jsme zaslouženě vyrovnali. Kluky musím za druhý poločas pochválit. Nyní nás čeká poslední zápas v



Sestavy


AFK Opatovice n. L.
V. Práchenský? [-] - L. Voda [-] (36. M. Janoška [-] ) , V. Brychta [-] (83. J. Černohubý [-] ) , M. Pech [-] (57. M. Fikejz [-] ) , F. Klouček [-] , J. Richter [-] , P. Lexman [-] , O. Haupt [-] , M. Rubák [-] , T. Perůžek [-] , J. Dujsík [-]

TJ Mezilesí Načešice
P. Gajdošík [-] - P. Vegeš [-] , M. Šafránek [-] , A. Jirásek [-] , A. Jirásek [-] (73. J. Čížek [-] ) , O. Pilný [-] , D. Kopa [-] , F. Jirásek [-] (87. Š. Kramařík [-] ) , T. Tlapák [-] , M. Netáhlo [-] (79. V. Svoboda [-] ) , D. Jirásek [-]

ŽK: 10. M. Rubák , 64. M. Fikejz , 71. O. Haupt - 4. P. Vegeš , 22. M. Netáhlo , 34. F. Jirásek , 37. O. Pilný , 85. J. Čížek , 92. D. Kopa . ČK: 46. O. Pilný .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Čech Karel - ČAPEK Jan, ROUSEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 11:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:43

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 08:50
Milan Rázek

Expert: Roman Hendrych
Tip experta: výhra domácích

Opatovice doma body neztrácejí a potvrdí to i s Načešicemi.