Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 14:30

12.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svratouchu vyšlo vše, na co sáhl a připsal si první domácí výhru


6

Fotbalisté Rosic nad Labem v podzimní části vozí body z venku jenom sporadicky a spoléhají se hlavně na domácí prostředí, v němž jsou zatím stoprocentní. Utkání na hřišti Svratouchu i díky produktivitě domácích nebylo výjimkou. Dvěma góly se zaskvěl Marek Černý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ubránění Bartoše jako základ úspěchu

Vzhledem k postavení v tabulce domácí Svratouch už před utkáním avizoval, jak je důležité souboj s Rosicemi nad Labem zvládnout za tři body. Po úvodním hvizdu se domácí soustředili hlavně na ubránění střelce hostí Marka Bartoše. A z dobré obrany potom stále častěji vyráželi do útoku. První branku utkání vstřelil v 36. minutě hrající trenér a kapitán domácích Martin Pavlík, když po samostatném úniku uklidil míč podél gólmana. Už o tři minuty později přidal druhý gól Marek Černý, poté co přehodil brankáře z dobrých 25 metrů. Nadějné šance hostí naopak skončily pouze v rukavicích brankáře Davida Kašpara.

 

Svratouch si vítězství s přehledem pohlídal

Po deseti minutách druhého poločasu se přeci jenom prosadili i hosté. Branku na 2:1 zaznamenal Patrik Fidler. Poté ale už úřadovali jenom hráči Svratouchu, kteří skórovali dvakrát v rychlém sledu po rozehraní standardních situací a následných závarech. Nejprve zvyšoval na 3:1 Michal Hanskut a poté na 4:1 Michal Obrovský. Definitivní tečku za utkáním přidal v 75. minutě po pěkné kombinační akci svým druhým gólem v zápasu Marek Černý.

 

Svratouch si užil první podzimní výhru v domácím prostředí. Naopak hosté vyhlížejí další zápas, který je čeká v sobotu doma s Hrochovým Týncem, aby si spravili chuť.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Svratouch
Martin Pavlík, trenér: Zcela zasloužené vítězství. Od začátku jsme si za ním šli bojovným a důrazným fotbalem, ke kterému jsme tentokrát přidali i 5 pěkných branek. Za velmi důležité považuji, že se nám podařilo ubránit střelce Rosic Marka Bartoše. Celkově práce obrany byla skvělá. Chci ale pochválit celý tým.




Sestavy


TJ Sokol Svratouch
D. Kašpar [-] - J. Gregor [-] , M. Šebek [-] , J. Kaplan [-] , M. Hanskut [-] , M. Obrovský [-] , J. Jelínek [-] , M. Pavlík [-] , M. Kapitán [-] , M. Černý [-] (83. P. Mazourek [-] ) , F. Fiala [-]

TJ Sokol Rosice nad Labem
P. Václavek [-] - S. Karela [-] , P. Bassey [-] (55. V. Gärtner [-] ) , M. Bartoš [-] , F. Kosek [-] , D. Kroutil [-] (78. T. Netuka [-] ) , J. Kotajny [-] , F. Bartoš [-] , T. Pitterle [-] , P. Fidler [-] , J. Roman [-]

ŽK: 84. M. Hanskut - 68. J. Kotajny , 86. M. Bartoš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bleša Oldřich - KOLBABA Pavel, POLÁČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 08:58

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:18

Tip: výhra domácích