1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Načešice urvaly výhru 2 minuty před koncem


Branky


6

Utkání mezi Načešicemi a Horním Jelením nabídlo souboj dvou vyrovnaných týmů. Domácí Načešice podržel skvěle chytající Petr Gajdošík a výhru zajistil jediným gólem zápasu v samotném závěru Danek Jirásek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrana na prvním místě

První poločas nabídl vyrovnanou partii, v níž dominovaly obrany obou týmů. Do větší šance se tak dlouho ani jeden z týmů nedostával. A když už si hosté z Horního Jelení takovou příležitost připravili, zasáhl brankář Petr Gajdošík. V největší šanci prvního dějství vychytal hostujícího Tomáše Jedličku a s následnou dorážkou mu pomohl Marek Netáhlo, který vykopl míč z brankové čáry.

 

Jirásek rozhodl v samotném závěru

V druhém poločase se průběh utkání příliš nezměnil. Domácí hrozili zejména po standardních situacích, ale větší šanci si dlouho nevytvořili. Možnost skórovat tak mělo opět Horní Jelení. Ve vyložené příležitosti po centru z pravé strany ale mířil hostující kapitán Jan Cach hlavou vedle branky. Když už to vypadalo, že se týmy rozejdou s remízou, tak udeřil v 88. minutě hlavou z rohového kopu domácí Danek Jirásek a určil tím konečný stav zápasu na 1:0.

 

Načešice díky těsné výhře poskočily už na 4. místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Mezilesí Načešice
Rostislav Pilný, trenér: Vyrovnaný zápas, ve kterém nás podržel výborně chytající brankář Gajdošík. V závěru to bylo dosti vyhecované. Nám se nakonec povedlo rozhodnout po rohovém kopu. Jsme samozřejmě spokojeni, že jsme potvrdili výhru z Řečan.




Sestavy


TJ Mezilesí Načešice
P. Gajdošík [-] - M. Netáhlo [-] , M. Šafránek [-] , A. Jirásek [-] , D. Jirásek [-] , O. Pilný [-] (90. M. Jirásek [-] ) , M. Tomčík [-] , D. Kopa [-] (85. V. Svoboda [-] ) , F. Jirásek [-] (88. M. Žák [-] ) , T. Tlapák [-] , A. Jirásek [-] (65. J. Čížek [-] )

AFK Horní Jelení
J. Simon [-] - T. Dušek [-] (24. O. Maixner [-] ) , V. Moravec [-] , T. Motyčka [-] , Š. Rejnuš [-] , J. Cach [-] , P. Kaplan [-] , T. Jedlička [-] , P. Plžik [-] (85. J. Moravec [-] ) , L. Klusák [-] , P. Dědič [-]

ŽK: 25. M. Šafránek , 75. A. Jirásek , 81. D. Jirásek - 28. V. Moravec , 61. P. Kaplan , 75. T. Jedlička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ROUSEK Lukáš - PEČINKA Ondřej, ROBOVSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 08:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:18

Tip: výhra hostů