Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 13:30

12.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stolany si připisují další výhru, tentokrát to odnesla Luže


Branky


6

Rozjeté Stolany přivítaly v okresním derby hosty z Luže. Dobře připravení hosté se dokázali domácím herně vyrovnat, ale ve prospěch Stolan nakonec rozhodla efektivita v zakončení. Svoji formu opět potvrdil dvěma brankami Jiří Kopecký, který se v této sezóně prosadil v 10 z 11 odehraných utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se štěstím pro domácí

Z obou stran se hrál od začátku pěkný kombinační fotbal, ale oběma mužstvům zpočátku chyběl klid v koncovce. Skóre se měnilo poprvé v 19. minutě, když se po přízemním centru z levé strany prosadil z malého vápna hostující David Koráb. Domácí odpověděli s velkým štěstím o 10 minut později. Kapitán David Tesař se z přímého kopu snažil odcentrovat míč do vápna, ten díky teči jednoho z bránících hráčů ve zdi změnil směr a k překvapení všech skončil za zády brankáře. Stolany se do poločasu ještě ujaly vedení po individuální akci Jana Lištvána, který prošel sám až do vápna a stanovil poločasové skóre na 2:1.

 

Kopecký si splnil svoji gólovou normu

Od začátku druhého poločasu hostující Luže kontrolovala hru a snažila se otočit nepříznivý výsledek. Stolany ovšem stejně jako v předchozích utkáních spoléhaly na rychlé kontry. V 58. minutě jeden z nich využil Jiří Kopecký, když se po akci Lukáše Kostky a Jana Váchy dokázal uvolnit a střelou k tyči zvýšit na 3:1. Hostům se podařilo vzápětí ještě snížit na 3:2 brankou Martina Langera. v 67. minutě přidal pojistku opět Jiří Kopecký, jehož ostrý centr z rohového kopu srazil hostující hráč smolně za záda vlastního brankáře. I díky tomuto šťastnému zásahu patří Jiřímu Kopeckému první místo v tabulce střelců. Zvýšením na konečných 4:2 si připsal již 16 branku v sezoně.



Ohlasy k zápasu


SK Stolany
Miroslav Hluchník, trenér: Luže byla jedním z nejlepších soupeřů, na které jsme v této sezoně narazili. Byla fotbalová, dobře připravená, hrála v bloku. Pomohlo nám, že jsme už do poločasu zvládli výsledek otočit. Luže v druhém poločase snížila po brance, kdy míč za čarou viděl snad jen pomezní. Naštěstí jsme brzy odskočili zase na 2 branky. Kluci se chtěli po tak rozjetém podzimu stát "půlmistry" a šli si za tím i v tomto zápase.

TJ Luže
Roman Hendrych, trenér: Od začátku se hrál fotbal, který se musel divákům líbit. Hrálo se nahoru a dolů. My jsme se ujali zaslouženě vedení, ale po přímém kopu a teči ve zdi se podařilo Stolanům vyrovnat. Do poločasu ještě po brejku Lištvána domácí zaslouženě vedli. Druhý poločas byl většinou v naší režii ale góly dávali domácí, a proto body zůstali ve Stolanech. Kaňkou na dnešním utkání bylo zranění Dominika Fejla, který musel být střídán už v prvním poločase.



Sestavy


SK Stolany
J. Plíšek [-] - J. Lištván [-] (89. M. Hluchník [-] ) , P. Kratochvíl [-] (76. . Němeček [-] ) , J. Vácha [-] , D. Zelinka [-] , D. Tesař [-] , L. Kostka [-] , J. Kopecký [-] , P. Jirásek [-] (55. T. Vácha [-] ) , T. Vávra [-] , N. Mašek [-]

TJ Luže
M. Skřivánek [-] - J. Novotný [-] , J. Zerzán [-] (77. M. Richter [-] ) , D. Klenor [-] , M. Mašek [-] , R. Dušek [-] , D. Koukal [-] , D. Koráb [-] , P. Mužíček [-] , D. Fejl [-] (37. M. Langer [-] ) , M. Lebeda [-]

ŽK: 86. L. Kostka - 45. D. Klenor , 84. M. Mašek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Ujec Jiří - OZANK Róbert, LANG Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 08:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:18

Tip: výhra domácích