Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 10:15

8.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatiňany potvrzují domácí dominanci!


Branky


5

Slatinany předvedly ve svém netradičním domácím prostředí v Nasavrkách výjimečný výkon a potvrdily svou neporazitelnost na vlastním hřišti. I když hrály na jiném místě, než je obvyklé, domácí tým neztratil svoji sílu a přesvědčivě porazil soupeře ze Žamberku v poměru 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Minela hostujícího gólmana

V zápase mezi Slatinany a Žamberkem na hřišti v Nasavrkách se odehrál dramatický první poločas. Domácí tým Slatinany začal zápas velmi aktivně a během prvních dvaceti minut utkání se jim podařilo získat zasloužené vedení. Jakub Slavík se stal prvním střelcem zápasu, když v 8. minutě skóroval a poslal Slatinany do vedení 1:0. Nicméně, soupeř Žamberk se nenechal odradit a dokázal odpovědět gólem po rohu. Ve 22. minutě Jakub Stejskal z hostujícího týmu dokázal překonat obranu Slatinan po rohovém kopu a vyrovnat na 1:1. Hra byla vyrovnaná a oba týmy bojovaly o kontrolu nad zápasem. Slatinany však znovu převzali vedení v 23. minutě, když Roman Sotona chladnokrevně zakončil po chybě brankáře hostů. První poločas pokračoval a oba týmy se pokoušely zvýšit své skóre, ale do přestávky už se skóre neměnilo. První poločas skončil výsledkem 2:1 ve prospěch Slatiňan.

Jakub Slavík potvrzuje střeleckou formu

Po přestávce se situace na hřišti změnila ve prospěch domácího týmu. Slatinany si na poločasové přestávce řekli pár důležitých věcí, které jim pomohly zlepšit jejich výkon. Druhý poločas byl jasně v režii Slatinan, kteří začali dominovat.

V 71. minutě přidal další branku Martin Táborský, čímž zvýšil vedení domácího týmu na 3:1. Slatinany pokračovaly v tlaku a v samém závěru utkání, v nastaveném čase, Jakub Slavík svým druhým gólem uzavřel skóre na konečných 4:1 ve prospěch Slatinan. Celkově lze konstatovat, že Slatinany dokázaly svůj výkon po poločasové přestávce vylepšit a zaslouženě si připsaly tři body za vítězství. Toto vítězství je pro ně povzbuzující před dalším utkáním proti týmu Svitavy, které je čeká v příští neděli. Na závěr zprávy byl vyjádřen dík všem fanouškům, kteří přišli podpořit tým Slatinany, a to i na cizím hřišti v Nasavrk.



Ohlasy k zápasu


Spartak Slatiňany
Tomáš Venzara, hráč: Prvních dvacet minut jsme na soupeře vlétli a zaslouženě šli do vedení. Chtěli jsme v našem výkonu nadále pokračovat, ale bohužel jsme dostali gól z rohu. Minutu na to jsme šli znovu do vedení, když při chybě gólmana dobíhal Soty a chladnokrevně zakončil do prázdné brány. Poté z naší strany přišly zbytečné chyby a sami sebe jsme dostávali pod tlak a tak se první poločas už jen dohrával O přestávce jsme si řekli pár věcí které nám pomohli a druhý poločas už byl jen v naší režii, přidali jsme další dva góly a soupeře už k ničemu nepustili. Příští neděli nás čekají Svitavy, kde se pokusíme urvat tři body konečně i z venku. Na závěr chci poděkovat všem fanouškům, že nás přijeli podpořit i do Nasavrk.




Sestavy


Spartak Slatiňany
P. Fiedler [-] - J. Slavík [-] , R. Sotona [-] (53. M. Táborský [-] ) , A. Kühr [-] , V. Trňák [-] , D. Drahý [-] (84. J. Koblasa [-] ) , M. Slavík [-] (59. J. Borovička [-] ) , T. Janoušek [-] , T. Venzara [-] (64. I. Pytlík [-] ) , M. Kudrnka [-] , M. Chalupník [-]

1. FC Žamberk
D. Vítek [-] - P. Huška [-] (78. J. Bartoš [-] ) , M. Cvik [-] , T. Kmoch [-] (53. P. Chládek [-] ) , J. Jírů [-] , J. Stejskal [-] , F. Bartoš [-] , T. Chlumecký [-] , D. Derka [-] , J. Molnár [-] , T. Kotyza [-]

ŽK: 84. V. Trňák - 33. T. Chlumecký , 86. M. Cvik .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pešek Martin - LANG Matyáš, LUKÁŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích