2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrý první poločas zajistil vítězství domácích!


Branky


5

Utkání mezi Dolním Újezdem a Slatiňany nabídlo první poločas, kde domácí tým rychle získal náskok dvou gólů. Hosté se snažili, ale jejich úsilí se nevyplatilo. Druhý poločas přinesl zlepšení výkonu Slatiňan, avšak domácí tým si udržel vedení a zvítězil 2:0. Zápas ukázal, že výsledky mohou být nepředvídatelné a v každém utkání je třeba bojovat od začátku až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý start od domácích

První poločas utkání mezi týmy Dolní Újezd a Slatiňany byl poznamenán dominancí domácího týmu. Již v 14. minutě se Lukáš Novotný z týmu Dolní Újezd prosadil a otevřel skóre zápasu, což dodalo domácím sebevědomí. Hostující tým Slatiňany měl potíže s udržením míče a dostával se pod tlak. Situace se zhoršila v 33. minutě, kdy Pavel Drahoš přidal druhý gól pro Dolní Újezd, což upevnilo vedení domácího týmu na 2:0. Slatiňany se snažily najít odpověď, ale do poločasu se jim to nepodařilo a skóre zůstalo nezměněné.

Gólu jsme se nedočkali

Druhý poločas přinesl lepší výkon hostujícího týmu Slatiňany, kteří se snažili snížit náskok domácího týmu. Vytvořili si několik šancí a pokoušeli se o návrat do zápasu. Jejich snaha však narazila na pevnou obranu Dolního Újezdu a také na několik šťastných zákroků brankáře. I přes zlepšený výkon hostů se skóre neměnilo a zápas skončil výhrou Dolního Újezdu 2:0. Tento výsledek ukázal, že i když se hosté snažili vrátit do zápasu, domácí tým si udržel vedení a zaslouženě si připsal tři body za vítězství.



Ohlasy k zápasu



Spartak Slatiňany
Michal kudrnka, hráč: Na hřišti Dolního Újezdu, celku ze spodku tabulky a opět jsme první, kdo jim daroval tři body. První půle z naší strany nebyla vůbec dobrá a byli jsme za to potrestáni dvěma góly. Hosté byli důraznější a hladovější po gólech. O přestávce jsme si v kabině řekli pár věcí a chtěli do druhé půle nastoupit s jiným přístupem. Hra v druhém poločase byla za mě o něco lepší, vypracovali jsme si nějaké šance, ale gól se nám vstřelit nepodařilo. Naše maximum bylo nastřelené břevno krátce po přestávce. Nezbývá nám než opět napravit reputaci v zápase doma proti Žamberku, který se hraje bohužel ještě na vedlejším hřišti. A přistupovat ke všem zápasům od začátku na sto procent, ať už doma nebo venku.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
J. Pravec [-] - M. Jireček [-] (57. R. Mandlík [-] ) , P. Frank [-] , M. Nadvorník [-] , P. Krivák [-] , P. Fulík [-] (81. M. Frňka [-] ) , L. Novotný [-] (63. L. Jireček [-] ) , V. Paclík [-] , P. Drahoš [-] , P. Dvořák [-] (77. D. Kabrhel [-] ) , J. Rejman [-]

Spartak Slatiňany
P. Fiedler [-] - R. Sotona [-] (74. L. Rozsypal [-] ) , J. Slavík [-] , M. Táborský [-] (61. P. Semenec [-] ) , I. Pytlík [-] , D. Drahý [-] (74. J. Kolář [-] ) , M. Bakeš [-] , M. Slavík [-] , M. Kudrnka [-] , M. Chalupník [-] , J. Borovička [-] (61. T. Janoušek [-] )

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Zerzán Miloš - HÁJEK Michal, KOVÁŘ Matouš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Cihlář

Expert: Jakub Komínek
Tip experta: remíza

Slatiňany mají výkony jak na houpačce, těžko se předvídají. Sázím kříž.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů