Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:00

7.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové žně v Heřmanicích! Kontroverzní moment pomohl Heřmanicím k bodu.


Branky


5

V nedělním fotbalovém souboji mezi Českými Heřmanicemi a Moravskou Třebovou se diváci na úzkém hřišti dočkali velkého fotbalového divadla. Obě týmy předvedly bojovný výkon, který nakonec vyústil v nerozhodný výsledek 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Lexman otočil stav utkání

Úvodní část utkání byla poznamenána dynamickým a náročným fotbalem, který plně uspokojil fotbalové nadšence na tribunách. Již v 10. minutě si domácí diváci mohli odškrtnout díky Jiřímu Ostřížkovi, který se střelecky prosadil po precizním centru, který si našel cestu až k jeho nohám. Ostřížek tímto gólem uvedl České Heřmanice do vedení.

Hosté z Moravské Třebové však rychle odpověděli na zavádějící gól domácích. Pavel Lexman, jenž měl výborný den v hlavičkových soubojích, se prosadil dvakrát hlavou, nejprve v 35. minutě a následně v 42. minutě. Tyto branky jejich tým posunuly do vedení 2:1 a tým Moravské Třebové šel do kabin s vědomím, že se jim podařilo zvrátit vývoj zápasu ve svůj prospěch.

Kontroverzní moment

Druhý poločas přinesl ještě více vzrušení a neuvěřitelných momentů. Pavel Lexman dokázal dokončit svůj hattrick brankou v 58. minutě, čímž rozšířil vedení Moravské Třebové na 3:1. Bylo to chvíli zdálo, že hosté mají utkání pod kontrolou. Nicméně, České Heřmanice nepolevily v nasazení a David Bárta přinesl naději domácím, když v 56. minutě snížil na 2:3. A poté přišel zlomový okamžik zápasu, který vzbudil vášnivé diskuse. Tomáš Jirsák vystřelil z halfvoleje a trefil přímo tyčku branky Moravské Třebové. Rozhodčí však kontroverzně gól uznal, i když šlo o nepřímý kop. Tento moment rozhodl o konečném výsledku 3:3 a diváci byli svědky dramatického závěru.

Celý zápas byl plný šancí na obou stranách, a oba týmy měly možnost zvítězit. Pro České Heřmanice to byla ztráta dvou bodů, ale fanoušci si mohou být jisti, že jejich tým bojoval až do konce. Moravská Třebová zase odváží bod z těžkého venkovního utkání na úzkém hřišti.

Celkově to byl fotbalový zážitek, který si diváci určitě užili, a utkání ukázalo, že i na malém hřišti může být hra velmi atraktivní a plná dramatických momentů.



Ohlasy k zápasu



SKP Slovan Moravská Třebová
Michal Smékal, hráč: Dělalo nám problém hodně úzké hřiště, trefili jsme první poločas, tyčku, břevno a měli jsme ještě asi 4 šance, dali jsme dva góly hlavou po centrech ze strany, soupeř dal první gól, taky po centru hlavou má zadní, srovnali po námi špatně přebraném protiútoku, my za chvíli vedli po hezké přihrávce za obranu, měli jsme ještě šance to dát na 4:2, ale nedali jsme, oni srovnali po míči rozhodčího, kdy Jirsák z halfvoleje trefil přímo k tyči (chyba rozhodčího, je to nepřímý kop, gól neměl platit), jinak na obě strany zápas bohatý na šance, pro nás ztráta 2 bodů, kdybychom to lépe zvládli



Sestavy


TJ Sokol České Heřmanice
J. Šauer [-] - J. Růžička [-] (63. M. Vrána [-] ) , O. Jeřábek [-] , J. Šmejdíř [-] (86. T. Pánek [-] ) , T. Jirsák [-] , M. Brychta [-] , D. Bárta [-] , L. Mach [-] , M. Viščák [-] , J. Ostřížek [-] (74. J. Balcar [-] ) , P. Horák [-]

SKP Slovan Moravská Třebová
M. Schreiber [-] - J. Žouželka [-] , P. Mikšánek [-] (64. Š. Václavek [-] ) , P. Bubela [-] , J. Schütz [-] - J. Škrabal [-] , M. Smékal [-] , K. Kolář [-] (60. P. Bambušek [-] ) , M. Šmerda [-] , J. Lexmaul [-] , P. Lexman [-]

ŽK: 28. M. Viščák , 66. T. Jirsák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ujec Jiří - BÉM Zdeněk, ROBOVSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Cihlář

Expert: Jakub Komínek
Tip experta: výhra hostů

Moravská Třebová jsou aspiranti na titul, v minulém zápase zaváhali, ale neočekávám, že by se to často opakovalo. Proto si odvezou 3 body z Heřmanic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích