Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 10:15

4.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letohrad B zaznamenal pohodové vítězství nad Českými Heřmanicemi 3:0


Branky


9

V neděli se na fotbalovém hřišti v Letohradu odehrál zápas, který naplnil očekávání fanoušků. Místní tým, Letohrad B, přivítal soupeře z Českých Heřmanic, a vytvořil si pěkný zážitek pro své fanoušky. Utkání skončilo výsledkem 3:0 ve prospěch domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvorský Dan otevřel skóre

Zápas začal v rychlém tempu, přičemž oba týmy usilovaly o vedení. První branku však vstřelil Dvorský Dan z Letohradu B v 10. minutě hry. Tato branka dala domácímu týmu značnou výhodu. Domácí tým měl jasnou převahu, ale rozvlnit soupeřovu síť se jim nepovedlo. Hráči šli do šaten za stavu 1:0

Jakub Procházka pojistil vítězství

Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu, a domácí tým si udržoval tlak na soupeře. Ve 66. minutě se Procházka Jakub prosadil a navýšil vedení Letohradu B na 2:0. O pouhé tři minuty později, se znovu prosadil domácí hráč a změnil skóre na 3:0. Tempo zápasu opadlo a domácí hráči v klidu kontrolovali zbytek zápasu. Skóre mohlo být mnohem větší, ale domácím chybělo štestíčko a párkrát skvěle zasáhnul brankář Jirka Šauer. Zápas skončil 3:0. 



Ohlasy k zápasu


FK OEZ Letohrad B
Daniel Dvorský: "Tak dnes se nám dařilo hrát si svoji kombinační hru a zaslouženě jsme zvítězili, ikdyž rozdíl ve skóre měl být vyšší."




Sestavy


FK OEZ Letohrad B
M. Satoria [-] - M. Uhlíř [-] , M. Hauf [-] , J. Kadlec [-] , D. Štusák [-] , M. Filip [-] (67. V. Dunas [-] ) , M. Chládek [-] (81. P. Dušek [-] ) , J. Procházka [-] (81. M. Pokorný [-] ) , I. Shymchyshyn [-] (73. J. Javůrek [-] ) , D. Dvorský [-] , M. Štefek [-] (73. K. Zeman [-] )

TJ Sokol České Heřmanice
J. Šauer [-] - J. Ostřížek [-] (70. D. Uher [-] ) , J. Růžička [-] , O. Jeřábek [-] , P. Horák [-] (58. T. Pánek [-] ) , T. Jirsák [-] , J. Šplíchal [-] , D. Bárta [-] , M. Viščák [-] (90. T. Kusý [-] ) , M. Vrána [-] , J. Balcar [-] (70. J. Šmejdíř [-] )

ŽK: 87. J. Kadlec - 56. J. Šplíchal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kolbaba Pavel - POPP Lukáš, ŠKORPÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Filip Cihlář

Expert: Libor Lebiš
Tip experta: výhra hostů

V Letohradu si Heřmanice připíšou první výhru v sezóně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích