Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice Moravan


4

Zápas mezi FK Agria Choceň a TJ Sokol Moravany byl plný gólů, přičemž domácí tým slavil vysoké vítězství 9:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči začali utkání aktivně a v osmé minutě otevřel skóre Gronych. Hosté však dokázali odpovědět a vyrovnali stav díky brance Adama Hájka v 24. minutě. Choceň se však znovu ujala vedení, tentokrát díky gólu Fikejze v 21. minutě. První poločas tak skončil vedením domácích 2:1.

Druhý poločas byl doslova festivalem gólů pro Choceň. Štanglica zvýšil vedení na 3:1 ve 46. minutě. Poté Gronych přidal další tři góly pro domácí tým, čímž se zasloužil o skóre 6:1. Matějka přidal další gól v 55. minutě a poté se opět prosadil Štanglica ve 65. minutě. Hosté dokázali snížit na 8:2 díky druhé brance Adama Hájka v 89. minutě. Nakonec však Choceň potvrdila svou převahu, když Dolníček vstřelil devátý gól v 82. minutě.

Celkově šlo o zápas, ve kterém domácí tým Choceň ukázal svoji střeleckou efektivitu a schopnost kontrolovat hru. Pro hosty to byl těžký zápas, kde se snažili držet krok s útočnou silou domácího týmu. Choceň si z tohoto zápasu odnesla zasloužené tři body a potvrdila svou kvalitu.



Ohlasy k zápasu


FK Agria Choceň
Šimon Štanglica: Zápas s Moravany jsme nechtěli podcenit. Dostali jsme se do celkem brzkého dvougólového vedení, ale soupeř dokázal do poločasu snížit. Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit aktivně a co nejdříve utkání rozhodnout, což se povedlo. Jsme rádi za proměněné šance a získané body.




Sestavy


FK Agria Choceň
Š. Bačkovský [-] - Š. Štanglica [-] , M. Laky [-] , M. Coufal [-] (51. R. Matějka [-] ) , J. Gronych [-] , P. Zahálka [-] (77. F. Vostrčil [-] ) , R. Fikejz [-] , F. Zamastil [-] (64. O. Dolníček [-] ) , M. Fikejz [-] , T. Houdek [-] , P. Vychytil [-] (74. L. Kulhánek [-] )

TJ Sokol Moravany
M. Branda [-] - P. Pinkas [-] , L. Peterka [-] (63. T. Kříž [-] ) , M. Knotek [-] , J. Hurta [-] (77. A. Bidlo [-] ) , A. Hájek [-] , Š. Kakrda [-] , Š. Bakeš [-] (63. J. Provazník [-] ) , J. Lukas [-] , R. Šafránek [-] , Š. Janatka [-]

ŽK: 64. P. Vychytil - 60. R. Šafránek , 60. A. Hájek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VYKOPAL Filip - FRANK Vojtěch, HÁJEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích