2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 16:30

1.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice porazily Třemošnice


Branky


56. J. Václavek , 73. J. Václavek (p.)
8

Ve vyrovnaném zápase mezi Holice a Třemošnicemi byl klíčovým momentem druhý poločas, kde domácí tým dokázal zlomit odpor svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl poznamenán tvrdým bojem uprostřed hřiště, kde se oba týmy snažily vytvořit si šance, ale žádný z nich nedokázal najít cestu k brance. Oba brankáři byli na svých místech, připraveni zneškodnit veškerá nebezpečí.

Druhý poločas přinesl změnu hry. Domácí tým začal přebírat iniciativu a v 56. minutě přišel okamžik Jindřicha Václavka. Po pěkné kombinaci v útočné třetině se Václavek dostal k míči a přesnou střelou nedal brankáři soupeře šanci, otevřel tak skóre 1:0 ve prospěch Holic.

Hostující tým se snažil odpovědět, ale domácí obrana byla pozorná a soustředěná. Ve 73. minutě přišla další rána pro Třemošnice, když sudí odpískal pokutový kop pro domácí tým. Jindřich Václavek se postavil k míči a s chladnokrevností proměnil penaltu, což znamenalo druhý gól pro Holice.

Třemošnice se snažily o změnu vývoje utkání, ale domácí brankář a obrana byli na výborné úrovni. Holice si udržely svůj dvoubrankový náskok a získaly cenné tři body. Tento zápas ukázal sílu domácího týmu, zejména v druhém poločase, kde dokázali využít své šance a zabezpečit si vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Holice
Ohlas z kabiny domácích: Odehráli jsme dobrý zápas, dobrý v defenzívě a dali i nějaké góly.




Sestavy


SK Holice
D. Javorski [-] - J. Rosůlek [-] (74. T. Sochůrek [-] ) , L. Prokop [-] , L. Hanč [-] (80. M. Roček [-] ) , J. Václavek [-] , M. Tulach [-] (46. D. Fotul [-] ) , J. Řezníček [-] , J. Jedlička [-] , M. Chvála [-] , D. Semínko [-] (61. D. Lát [-] ) , P. Vodák [-] (67. F. Křtěn [-] )

ŽSK Třemošnice
D. Oswald [-] - R. Šmídl [-] , T. Oswald [-] , M. Šindelář [-] , J. Petrlík [-] , O. Vávra [-] , J. Holubec [-] , V. Petr [-] , J. Malý [-] , M. Tlapák [-] (58. L. Lazaridis [-] ) , D. Krška [-] (77. P. Kalina [-] )

ŽK: 32. O. Vávra , 38. T. Oswald , 62. D. Krška , 73. J. Malý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Morávek David - ROUSEK Lukáš, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích