M. Chvála 31. (vl.)
1:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravany Prohrály proti Holicím


Branky


31. M. Chvála (vl.) - 51. D. Balog , 56. D. Balog , 61. J. Řezníček , 79. J. Václavek
9

Zápas mezi Moravany a Holicemi byl zajímavým střetnutím, které skončilo vítězstvím hostů 4:1. Byla to soutěžná hra, která nabídla mnoho gólových momentů a obratů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal relativně vyrovnaně, ačkoli domácí tým Moravany dokázal otevřít skóre. V 31. minutě se však stala kuriózní událost, když hráč Miloš Chvála z Holice nesmyslně vlastním gólem přispěl k vedení Moravanů 1:0.

Druhý poločas byl však úplně odlišný. Hostující tým Holice začal silně a výrazně se prosadil. Dominik Balog byl střelecky úspěšný dvakrát, a to v 51. a 56. minutě, čímž obrátil skóre na stranu hostů 2:1.

Hosté pokračovali v tlaku a v 61. minutě se trefil Jan Řezníček, což znamenalo, že Holice vedly 3:1. Domácí tým Moravany se snažil reagovat, ale hostující obrana byla pevná.

Na konec zápasu trefil Jindřich Václavek v 79. minutě čtvrtý gól pro Holicemi, čímž potvrdil jejich vítězství 4:1.

Celkově šlo o zápas, ve kterém druhý poločas patřil hostujícímu týmu Holice. S tímto obratem si připsali cenné tři body a ukázali svou schopnost střílet góly. Moravany naopak zápas nesměly a budou se snažit zlepšit své výkony v dalších zápasech.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravany
Marek Lukas: Ač to podle výsledku nevypadá, tak to byl celkem vyrovnaný zápas, který rozhodl dvě krásné střely z poza vápna. Bohužel se jednalo opět o naše individuální chyby, při kterých jsme trestuhodně nechali soupeře volného na vápně. Za stavu 1:3 jsme měli 3 tutové šance, ale bohužel jsme je neproměnili a tak výsledek skončil, tak jak skončil. Jednalo se asi o nás nejlepší výkon v sezóně, bohužel nám individuální chyby a neproměnné šance nedovolili lepší výsledek.




Sestavy


TJ Sokol Moravany
M. Branda [-] - R. Šafránek [-] (87. D. Kosina [-] ) , M. Lukas [-] (87. Š. Bakeš [-] ) , M. Knotek [-] , J. Hurta [-] , Š. Kakrda [-] , J. Lukas [-] , J. Beran [-] , T. Kříž [-] (81. A. Hájek [-] ) , Š. Janatka [-] (75. A. Záleský [-] ) , L. Veselý [-] (75. L. Peterka [-] )

SK Holice
D. Javorski [-] - L. Prokop [-] (46. D. Semínko [-] ) , P. Vodák [-] (75. D. Lát [-] ) , J. Václavek [-] , M. Tulach [-] (61. D. Fotul [-] ) , J. Řezníček [-] , J. Jedlička [-] , M. Chvála [-] , D. Balog [-] , M. Roček [-] (46. J. Rosůlek [-] ) , L. Hanč [-]

ŽK: 15. M. Knotek , 48. L. Veselý , 89. A. Hájek - 57. M. Tulach .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Suchomel Karel - ČECH Karel, ŠAFRANKO David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Šimon Štanglica
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů