R. Klouda 87. (p.)
1:1
(0:0)
52. J. Petrlík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 10:15

8.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Lázně Bohdaneč a Třemošnice končí nerozhodně 1:1


Branky


87. R. Klouda (p.) - 52. J. Petrlík (p.)
8

Ve fotbalovém utkání mezi týmy Lázně Bohdaneč a Třemošnice bylo divákům nabídnuto vzrušení a napětí až do posledních okamžiků. Oba týmy se snažily získat cenné body, což vyústilo v vyrovnaný a dramatický zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl charakterizován tvrdou a vyrovnanou hrou na obou stranách. Oba týmy měly své šance, ale brankáři se postarali o to, aby skóre zůstalo nedotčené. Hrálo se na vysoké úrovni, a diváci mohli sledovat poutavé souboje mezi obranami a útočnými řadami.

Druhý poločas přinesl zvýšenou aktivitu obou týmů. V 52. minutě se hostující týmu Třemošnice podařilo otevřít skóre. Jiří Petrlík proměnil pokutový kop a poslal svůj tým do vedení 1:0. To rozproudilo adrenalin a napětí na hřišti, a oba týmy pokračovaly v útočení.

Závěrečné okamžiky:

Když se zdálo, že Třemošnice bude držet své vedení až do konce, přišla dramatická chvíle. V 87. minutě byla nařízena penalta pro domácí tým Lázně Bohdaneč. Richard Klouda byl tím, kdo se postavil k exekuci a proměnil penaltu, čímž zajistil svému týmu vyrovnání na 1:1.

Závěrečný hvizd:

Utkání skončilo nerozhodně 1:1, což bylo zasloužené vzhledem k výkonům obou týmů. Diváci byli svědky vzrušujícího střetnutí, které přineslo góly z penalty na obou stranách a ukázalo odhodlání hráčů bojovat do poslední chvíle.

Shrnutí:

Utkání mezi Lázně Bohdaneč a Třemošnice bylo vyrovnané a ukázalo kvalitu obou týmů. Oba týmy měly své šance a brankáři byli vynikající. Nakonec se dělila body, což odráželo kvalitu fotbalu na obou stranách a ukázalo, že v každém zápase může přijít překvapení.

 



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bohdaneč
Ohlas z kabiny domácích: Zápas byl velmi defenzivní, rozhodli dvě penalty a zasloužená remíza




Sestavy


SK Lázně Bohdaneč
D. Czeszewski [-] - D. Norek [-] (62. O. Norek [-] ) , M. Hundák [-] (81. V. Kakrda [-] ) , R. Klouda [-] , F. Janeček [-] (46. T. Virt [-] ) , V. Kejmar [-] , P. Kárský [-] , M. Hruška [-] , J. Koblížek [-] , L. Nepivoda [-] , L. Flekr [-]

ŽSK Třemošnice
D. Oswald [-] - R. Šmídl [-] (87. M. Brom [-] ) , T. Oswald [-] , J. Petrlík [-] (82. L. Lazaridis [-] ) , M. Šindelář [-] , D. Forman [-] , O. Vávra [-] , J. Holubec [-] , V. Petr [-] , M. Semerád [-] , M. Tlapák [-]

ŽK: 55. V. Kejmar , 79. M. Hundák - 39. O. Vávra , 65. J. Petrlík , 71. T. Oswald , 88. M. Šindelář , 90. M. Brom .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pagáč Ladislav - ZEMAN Josef, ŠTANCEL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Šimon Štanglica
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích