J. Lukas 39.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v Moravanech


Branky


7

Zápas mezi Moravany a Svitavy byl jedním z těch, které nezapomenete. Obě mužstva nabídla skvělý výkon, což se odrazilo na konečném výsledku 1:1. Byl to zápas plný napětí, vášně a vzrušení, který zůstane v paměti hráčů i fanoušků na dlouhou dobu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal vysokým tempem, přičemž obě mužstva se snažila ukázat svou kvalitu a získat kontrolu nad zápasem. Moravany se však rychle dostaly do vedení.. V 39. minutě Jaroslav Lukas využil chybu v obraně SvitavByl to zásah, který otevřel skóre a potěšil fanoušky domácího týmu.

Svitavy však nechtěly zůstat pozadu a našly sílu ke srovnání.. V 44. minutě se zrodila nádherná kombinace, která skončila střelou Davida Juříka do sítě Moravanů. Byl to zásah, který otevřel skóre a potěšil fanoušky hostujícího týmu.

Druhý poločas pokračoval stejně napínavě jako ten první. Obě mužstva se snažila převzít kontrolu nad zápasem a najít cestu k vítězství. Hráči na obou stranách podávali skvělé individuální výkony, a tak se fanoušci mohli těšit na skvostné fotbalové okamžiky.

Přestože se obě mužstva snažila vstřelit vítězný gól, skóre zůstalo nezměněno. Obrany na obou stranách odolávaly tlaku a brankáři byli na místě, když byli vyzyváni k zásahům. Zápas skončil remízou 1:1, což bylo férové ocenění výkonů obou týmů.

Zápas mezi Moravany a Svitavy byl opravdovou fotbalovou lahůdkou. Obě mužstva předvedla svou kvalitu, nasazení a vášeň pro hru. Fanoušci byli svědky skvělého sportovního klání, které dokázalo nadchnout až do posledního hvizdu sudího.

Tento zápas ukázal, že fotbal může být nejen soutěží o vítězství, ale také uměním, které přináší radost a inspiraci. Ať už jste fanouškem Moravanů nebo Svitav, tento zápas vám zůstane v paměti jako vzrušující příběh o vášni a odhodlání na fotbalovém hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravany
Marek Lukas: První poločas jsme se již přiblížili k tomu, co chceme hrát, ale stále to bylo ještě málo, hlavně dopředu, nám to často vázne a nejsme tolik nebezpeční. Druhý poločas už byl z naši strany horší a nedařila se nám kombinace a soupeř na hodně zatlačil a měli jsme občas i štěstí, že jsme nedostali gól.




Sestavy


TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - J. Beran [-] (86. P. Pinkas [-] ) , M. Lukas [-] , M. Knotek [-] , A. Záleský [-] (46. R. Šafránek [-] ) , D. Kosina [-] (58. Š. Janatka [-] ) , Š. Kakrda [-] , J. Lukas [-] , T. Kříž [-] , Š. Bakeš [-] (69. A. Hájek [-] ) , J. Hurta [-]

TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Novák [-] , D. Juřík [-] , F. Čížek [-] , S. Zoicas [-] , K. Pikovský [-] (54. D. Svoboda [-] ) , M. Čížek [-] , M. Horák [-] , M. Brázda [-] , M. Češka [-] , J. Chlup [-]

ŽK: 4. M. Knotek , 89. Š. Janatka , 92. P. Pinkas - 56. J. Chlup .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janeček Štěpán - TŮMA Lukáš, KUDYN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Nikolas Hubálek
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů