Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 10:15

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice přetlačily Lanškroun


7

V deštivý víkendový den se na hřišti stadionu Holic střetly dva silné týmy krajského přeboru, Holice a Lanškroun. Tento zápas přilákal mnoho fanoušků obou týmů, a nikdo nebyl zklamán, protože se na hřišti odehrál opravdový fotbalový festival.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zápasu byl plný vzrušení a příležitostí na obou stranách. Hned od prvních minut to byl jasný signál, že se diváci dočkají kvalitního fotbalu. První branka padla již ve 18. minutě, kdy se prosadil Jindřich Václavek z týmu Holice. To však byla jen reakce na vyrovnávací gól Lanškrounu, který přišel v 38. minutě od nohou Marka Pecháčka. Tímto gólem se na stavovské křivce nic nezměnilo a první poločas skončil 1:1.

 

Druhý poločas byl plný očekávání, protože oba týmy chtěly zvítězit a získat cenné body. Ve 49. minutě se opět trefil Jindřich Václavek, tentokrát však ve prospěch týmu Holice, který šel do vedení 2:1. Holice se poté snažila udržet náskok, ale Lanškroun se nevzdával.

Ovšem ve 84. minutě přišel okamžik, který rozhodl o výsledku. Jakub Jedlička z týmu Holice se prosadil brankou, která uklidnila nervy v celém týmu. Skóre 3:1 na straně Holice bylo téměř nereálné pro Lanškroun, který byl po většinu zápasu vyrovnaným soupeřem.

Celkově byl zápas plný vášně, rychlých akcí a pevných střetů. Holice nakonec zvítězily 3:1 a potvrdily svou dominanci v krajském přeboru. Lanškroun naopak ukázal svou sílu a bojovnost, což slibuje napínavé a zajímavé zápasy v budoucnosti. Fotbalový festival na stadionu Holic si jistě všichni fanoušci užili a těší se na další utkání svých oblíbených týmů.



Ohlasy k zápasu


SK Holice
Matej Roček: Zápas se nám povedl, díky dvěma gólů Václavka jsme zápas rychle otočili a dokázali vyhrát




Sestavy


SK Holice
D. Javorski [-] - D. Fotul [-] , M. Tulach [-] , J. Václavek [-] (91. J. Matyáš [-] ) , J. Rosůlek [-] (90. D. Matys [-] ) , J. Jedlička [-] , D. Lát [-] , L. Prokop [-] (46. M. Roček [-] ) , D. Semínko [-] (77. T. Sochůrek [-] ) , L. Hanč [-] , M. Chvála [-]

FO Lanškroun
O. Slaný [-] - J. Ptáček [-] (63. T. Ďuriš [-] ) , O. Macháček [-] (79. M. Marek [-] ) , O. Doležal [-] (71. M. Šabata [-] ) , J. Martinec [-] (89. F. Fikejs [-] ) , F. Ptáček [-] , M. Pecháček [-] , L. Krejsar [-] , V. Jílek [-] , V. Janda [-] , P. Savych [-]

ŽK: 29. M. Chvála , 59. J. Rosůlek , 68. D. Fotul - 25. F. Ptáček , 59. P. Savych .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Filipi Vojtěch - HOŘÍNEK Lukáš, VYKOPAL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: Nikolas Hubálek
Tip experta: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů