3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libišany porazily Třemošnice


Branky


7

Utkání mezi týmy Libišan a Třemošnic se stalo prostředníkem pro vzrušující fotbalový zážitek a bylo svědkem triumfu domácího týmu. Přestože skóre bylo na konci zápasu 3:0 ve prospěch Libišan, zápas nabídl mnoho více, než lze vyjádřit pouhým číslem. V tomto dlouhém vyprávění se podíváme na klíčové momenty, hráče a atmosféru tohoto vzrušujícího utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas - Ujecova rychlá střela

Zápas odstartoval s velkým očekáváním, a již ve 2. minutě dostali fanoušci něco, za co stálo za to přijít. Radek Řezníček dostal míč ve středu pole a rychle jej přenesl na křídlo k Ondřeji Ujecovi. Ten se ocitl s míčem na kopačce a neváhal. S razantní střelou překonal brankáře Třemošnic a dostal Libišany do vedení 1:0. Byl to skvělý začátek pro domácí tým a fanoušci se mohli těšit na atraktivní fotbal.

Druhý gól - Řezníčekova klička a střela

Libišany byly v prvním poločase aktivnější tým a pokračovaly v útočném tlaku na branku Třemošnic. Druhý gól přišel v 32. minutě poté, co Radek Řezníček ukázal své kvality. Při prudkém sprintu na branku nejprve obešel svého obránce, který se marně pokoušel získat míč. Poté poslal precizní střelu na branku, kterou brankář Třemošnic nezachytil. Skóre se tímto zvýšilo na 2:0 a Libišany si upevnily své vedení.

Krajákovy bravury - třetí gól

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako první. Tým Třemošnic se snažil zvrátit nepříznivý vývoj utkání, ale obrana Libišan byla neústupná. V 66. minutě se mohli fanoušci těšit na třetí gól zápasu. Lukáš Kraják, který se po celý zápas tlačil na branku soupeře, se dostal do šance, kterou nepromarnil. Jeho střela byla nechytatelná pro brankáře Třemošnic, a tak se skóre posunulo na konečných 3:0.

 

Celkový dojem

Zápas mezi Libišany a Třemošnicemi nabídl fanouškům kvalitní fotbalový zážitek. Domácí tým se prezentoval rychlým a útočným stylem hry, který přinesl vítězství. Třemošnice se snažily, ale narazily na pevnou obranu Libišan a neměly to štěstí při zakončení. Pro domácí tým byl tento zápas důležitým vítězstvím a pro fanoušky to bylo skvělé odpoledne fotbalu.

Toto utkání nám připomnělo krásu a vášeň fotbalu, ať už jde o profesionální nebo krajské soutěže. Fotbal je stále plný nečekaných momentů, které dokážou nadchnout fanoušky a hráče. Ať už vyhráváte nebo prohráváte, důležité je vždycky to, jakým způsobem jste se prezentovali na hřišti. A tento zápas byl pro oba týmy důkazem vášně a oddanosti fotbalu.



Sestavy


FC Libišany
D. Bartaloš [-] - F. Matějka [-] , O. Kraják [-] , L. Kraják [-] , A. Kaufman [-] (86. V. Jenka [-] ) , R. Horyna [-] , D. Jošt [-] , A. Rambousek [-] (73. Z. Semelka [-] ) , O. Ujec [-] (82. P. Kuric [-] ) , R. Řezníček [-] , P. Motyčka [-]

ŽSK Třemošnice
D. Oswald [-] - R. Šmídl [-] (75. R. Petrus [-] ) , T. Tomíška [-] , T. Oswald [-] , D. Forman [-] , J. Šebek [-] (75. A. Petrus [-] ) , O. Vávra [-] , J. Holubec [-] , V. Petr [-] , J. Malý [-] , M. Tlapák [-]

ŽK: 70. R. Horyna , 88. L. Kraják - 13. D. Forman , 64. J. Holubec , 80. T. Oswald .
Počet diváků: 206. Rozhodčí: Bouz Tomáš - FLÍDR Jan, BLEŠA Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Nikolas Hubálek
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích