0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v Přelouči


Branky


7

Zápasy, které končí bez branek, mohou být pro fanoušky i hráče frustrující. Přesto mají své místo ve světě fotbalu, a to i v krajských přeborech, kde bojují týmy o každý bod. Takový byl případ utkání mezi týmy Přelouče a Prosetína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl plný nadějí a očekávání. Oba týmy se snažily získat převahu a dostat se do vedení. Přelouč a Prosetín měly své strategie a taktiky, jak se dostat k brance soupeře, ale proti nim stáli dobří brankáři a obrané řady, kteří nedovolili, aby se míč dostal za jejich záda.

První poločas byl plný aktivit, ale žádný tým nedokázal otevřít skóre. Hráči na obou stranách se snažili využít standardních situací, rychlých brejků a kombinací, ale vždy se něco nepovedlo - ať už to bylo nepřesné zakončení, zákrok brankáře nebo obranný zákrok.

Druhý poločas zůstal ve znamení vzájemného souboje. Obě mužstva byla pevná v obraně a nepouštěla soupeře do větších šancí. Střelci se snažili, ale brankáři byli na místě. Prosetín mohl udeřit v závěru zápasu, kdy se dostal k několika nadějným šancím, ale brankovou konstrukci a skvělé zákroky brankáře překonat nedokázal.

Celkově byl zápas mezi Přeloučí a Prosetínem vyrovnaným soubojem, ve kterém si oba týmy zasloužily uznání za svou bojovnost a snahu. I když zápas skončil bez branek, byl stále plný napětí a nadšení pro fanoušky, kteří se těší na další utkání svých týmů. Fotbalové remízy jsou součástí hry, ačkoli mohou být frustrující, jsou důležité pro vývoj týmů a přípravu na další výzvy.



Ohlasy k zápasu


FK Přelouč
Vojtěch Voženílek: Zápas byl na obě strany vyrovnaný, převládaly zejména obrany obou týmů




Sestavy


FK Přelouč
J. Šutovec [-] - J. Klas [-] (66. M. Pištora [-] ) , T. Husák [-] , T. Lipavský [-] (84. V. Rokyta [-] ) , J. Novák [-] , D. Oliva [-] , D. Dlask [-] , D. Čada [-] , R. Forman [-] , M. Březina [-] , V. Voženílek [-]

SK Sokol Prosetín
R. Hlouš [-] - R. Vodvárka [-] , J. Gabriel [-] , O. Tichý [-] , F. Slavík [-] (46. A. Vařejčko [-] ) , T. Tichý [-] , V. Marek [-] , F. Šafránek [-] (78. O. Vařejčko [-] ) , I. Šikl [-] , A. Šafránek [-] , J. Modráček [-] (61. D. Filipi [-] )

ŽK: 72. M. Pištora , 73. T. Lipavský - 44. F. Šafránek , 55. A. Šafránek , 71. V. Marek , 80. O. Tichý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Poláček Libor - SVĚDIROH Miroslav, ROUSEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Nikolas Hubálek
Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů