2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 10:00

4.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitavy porazili Pardubičky


Branky


42. J. Chlup , 61. S. Zoicas
8

Odehraný zápas mezi týmy Svitavy a Pardubičky přinesl svým divákům skvělou podívanou plnou emocí, dynamiky a dramatických momentů. Tým Svitavy nakonec zvítězil se skóre 2:0, přičemž se o branky postarali Jakub Chlup a Samuel Zoicas. Přestože výsledek mohl napovídat o jednostranném průběhu, samotný zápas byl plný vzrušení a nečekaných zvratů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal svižně, přičemž oba týmy se snažily dostat do vedení co nejdříve. Tým Svitavy, hrající na svém domácím hřišti, chtěl potěšit své fanoušky a začal aktivně útočit. Avšak obrana týmu Pardubičky byla na místě a dokázala odolávat tlaku domácích hráčů. Oba týmy si vytvořily několik šancí, ale brankáři byli na svém místě a nedovolili soupeři se prosadit.

V průběhu prvního poločasu se hra vyrovnala a oba týmy měly své příležitosti. Domácí Svitavy se snažily kombinovat a vytvářet si šance z různých úhlů. Na druhé straně tým Pardubičky neztrácel čas a rychle přecházel do protiútoků. Oba brankáři vynikli svými zákroky a udržovali skóre na nerozhodném stavu.

V závěru prvního poločasu se však podařilo týmu Svitavy získat mírnou převahu a využít ji ke skórování. V 47. minutě se po kombinaci ve středovém pásmu dostal k míči Jakub Chlup a zúročil svůj náběh rychlou a přesnou střelou do sítě. To byla branka, která rozvlnila síť a donutila fanoušky Svitav zaplesat radostí. Domácí tým se tak dostal do vedení 1:0.

Druhý poločas začal podobně jako první – oba týmy se snažily ovládnout hru a ovládnout tempo zápasu. Domácí Svitavy však měly chuť po vítězství a chtěly získat další branky. O to se postaral Samuel Zoicas v 61. minutě, když využil zmatku v obraně soupeře a umístěnou střelou zvýšil náskok svého týmu na 2:0. To byla branka, která zpečetila osud zápasu a ukázala sílu týmu Svitavy.

Tým Pardubičky se však neslo v duchu vzdání a pokusil se o zvrat. Začal více útočit a snažil se najít cestu k brance soupeře. Domácí tým však byl na pozoru a brankář se prezentoval několika úspěšnými zákroky. Pardubičky měly své šance, ale nedokázaly je proměnit ve skóre.

Zápas se blížil ke svému konci a oba týmy daly do hry všechny síly. Tým Svitavy se snažil udržet své vedení a tým Pardubičky se snažil snížit rozdíl v brankách. Oba týmy podávaly skvělý výkon a ukázaly své dovednosti na hřišti.

Konečný výsledek 2:0 ve prospěch týmu Svitavy byl odměnou za jejich aktivní hru a snahu o vítězství. Pardubičky se snažily, ale tentokrát jim nepřálo štěstí. Oba týmy však mohou být pyšní na svůj výkon a bojovný duch, který předvedly na hřišti.

Celkově byl zápas plný vzrušení, šancí a kvalitního fotbalu. Diváci určitě nebyli zklamáni a mohli sledovat atraktivní utkání. Tým Svitavy se raduje z vítězství a tým Pardubičky se může poučit z chyb a připravit se na další zápasy. Fotbalové utkání nabídlo všechno, co si fanoušci mohli přát – branky, vášnivý boj a neustálé napětí.



Ohlasy k zápasu



SK Pardubičky
Lukáš Markl: Zápas nám nevyšel, máme mladý tým, dost nových hráčů v mladém věku a Svitavy i přes obměnu kádru mají velmi kvalitní tým.



Sestavy


TJ Svitavy
T. Cabal [-] - M. Češka [-] , J. Novák [-] , F. Čížek [-] , J. Chlup [-] (86. Š. Mauer [-] ) , K. Pikovský [-] , M. Čížek [-] , D. Svoboda [-] (88. M. Fisheriuk [-] ) , D. Veselský [-] (75. R. Kuda [-] ) , M. Brázda [-] , S. Zoicas [-] (89. M. Ovad [-] )

SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - M. Tuťálek [-] (65. T. Vojtěch [-] ) , J. Robovský [-] , J. Ficek [-] (46. J. Müller [-] ) , M. Hofman [-] (46. L. Markl [-] ) , J. Němec [-] , M. Šindelář [-] (46. T. Svatoň [-] ) , M. Bobek [-] , R. Froš [-] (81. P. Münzberger [-] ) , D. Menšl [-] , M. Bažant [-]

ŽK: 67. J. Chlup , 79. F. Čížek - 58. D. Menšl .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - LUKÁŠEK Jiří, VOJTA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Ondřej Beznoska
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích