Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Ředice porazili Holice


Branky


8

Odehrál se jeden z těch zápasů, které se budou dlouho pamatovat. Duel mezi týmy Horních Ředic a Holic byl plný emocí, dramatických momentů a skvělého fotbalu. Fanoušci na stadionu i ti, kteří sledovali zápas z televizní obrazovky, si opravdu přišli na své. Všechny složky perfektního fotbalového zážitku byly přítomny – branky, zvraty, nádherné kombinace a zároveň bojovný duch obou týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První píšťalka rozhodčího označila začátek utkání a oba týmy se pustily do boje. Již v úvodních minutách bylo znát, že se na hřišti odehraje něco mimořádného. Hráči obou týmů byli zjevně naladěni na vysoký tempový fotbal a chtěli si zápas užít stejně jako diváci.

V 10. minutě se zároveň stalo něco, co zápas patrně ovlivnilo v mnoha ohledech. Jiří Janoušek, hráč Horních Ředic, se trefil do sítě holičského týmu a zvedl tak diváky na nohy. Tento rychlý gól vstřelil holičským hráčům hůl pod pás a změnil charakter celého utkání.

Holice však nechtěly polevit a začaly se tlačit dopředu. Ve 39. minutě se jim podařilo vyrovnat, když se střelou Dominika Baloga zvýšili své sebevědomí. Tento moment vytvořil ještě větší napětí v zápase a fanoušci se mohli těšit na druhý poločas plný boje o vítězství.

Druhý poločas byl ještě vzrušující než ten první. Oba týmy se pokoušely o nápor a vypracovávaly si šance. Horní Ředice se však postupem času dostávaly do vedení. Vladimír Skoumal se trefil v 57. minutě a poslal tak svůj tým do vedení 2:1.

Hráči Holic však nebyli ochotni se vzdát. Bojovali a snažili se vyrovnat. Jejich snaha však byla marná, protože Horní Ředice byly důrazné a bojovné. Čeněk Pithart v 75. minutě a Václav Morávek v 79. minutě přidali další branky do sítě Holice.

Tímto rozdílem se Horní Ředice dostaly do vedení 4:1 a celý stadion byl na nohou. Diváci byli nadšení z kvality hry, kterou na hřišti viděli. Emoční náboj byl cítit v každé akci a zároveň hráči obou týmů ukazovali, jak je pro ně důležité ukázat své nejlepší výkony.

Zápas tak skončil vítězstvím Horních Ředic, kteří si připsali tři body do tabulky. Zároveň však nelze opomenout bojovný výkon holičského týmu, který se nevzdával až do posledního hvizdu rozhodčího. Oba týmy si zaslouží uznání za to, jaký fotbal předvedly na hřišti a jakou podívanou divákům připravily.

Celý zápas byl plný emocí, radosti, vzrušení a napětí. Fanoušci se bavili a hráči měli možnost ukázat svoji kvalitu a vášeň pro fotbal. Toto utkání jistě zůstane dlouho v paměti všem, kteří ho sledovali.



Ohlasy k zápasu


FK Horní Ředice
Jakub Březina: Do zápasu jsme naskočili s pokorou, od první minuty jsme soupeře tlačili a podařilo se nám tlak proměnit v góly.




Sestavy


FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - Č. Pithart [-] , M. Zikmunda [-] , A. Koreček [-] , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] (83. J. Švec [-] ) , J. Janoušek [-] , V. Morávek [-] , O. Březina [-] (62. P. Fous [-] ) , D. Přibyl [-] , J. Březina [-]

SK Holice
D. Javorski [-] - L. Hanč [-] , D. Fotul [-] (75. M. Tulach [-] ) , J. Václavek [-] , M. Chvála [-] , J. Rosůlek [-] , J. Jedlička [-] , F. Křtěn [-] (82. M. Roček [-] ) , L. Prokop [-] , D. Semínko [-] (86. D. Lát [-] ) , D. Balog [-]

ŽK: 17. D. Balog , 38. L. Prokop , 42. L. Hanč , 63. D. Semínko , 83. D. Lát .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - SAŇÁK Jan, KODÝDEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Ondřej Beznoska
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích