Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice Moravan


8

Zápas mezi týmy Moravany a Horní Ředice byl jednoznačným vyjádřením síly hostujícího týmu, který domácího soupeře porazil vysoko 9:0. Zápas se odehrál plný útočného tlaku a gólových momentů, které se staly rozhodujícími pro konečný výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 9. minutě se do vedení dostal tým Horních Ředic. Václav Morávek otevřel skóre a položil tak základ úspěšného vystoupení svého týmu. O pouhých šest minut později se opět prosadil Čeněk Pithart a poslal hosty do dvoubrankového vedení.

Adam Šenkýř a Václav Morávek svými góly ve 20. a 38. minutě dále zvyšovali náskok týmu Horních Ředic, který tak vedl již 4:0. První poločas tak skončil s výrazným náskokem pro hosty.

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako ten první. Hosté z Horních Ředic se neustále snažili o útočení a střílení gólů. Václav Morávek, který byl vynikající formě, dokázal ve 56. minutě zkompletovat hattrick svým třetím gólem v zápase.

Adam Koreček, Václav Morávek a opět Adam Koreček postarali o další góly v průběhu druhého poločasu. Konečný výsledek 9:0 byl výsledkem skvělého týmového výkonu hostujícího týmu a jejich útočného nasazení po celou dobu zápasu.

Tento zápas nám ukázal, jak důležitá je bojovnost, týmová spolupráce a schopnost využít šance. Pro tým Horních Ředic to byl skvělý zápas, který jim přinesl nejen výhru, ale i pocit spokojenosti s výkonem na hřišti. Na druhé straně pro tým Moravan to byl těžký zápas, který jim připomněl, jak důležité je nevzdávat se a neustále pracovat na zlepšení své hry.

Fotbal je plný nečekaných zvratů a překvapení, a tento zápas byl jedním z těch, které nám to připomněly. Tým Horních Ředic si odnáší zasloužené vítězství, zatímco Moravany se budou snažit poučit z toho, co se stalo, a pokračovat v úsilí zlepšit svou hru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravany
Marek Lukas: Přišel nový trenér a pokud si někdo myslel, že se to ze dne na den otočí, tak se mýlí. Přišlo spousty nových dorostenců do týmu. Máme kvalitní tréninky a musíme na nich tvrdě pracovat a doufat, že se to otočí a začneme opět vyhrávat. Jediné, co musíme změnit už teď, tak jsou individuální chyby, i když soupeř další šance neproměnil, tak z 9 gólů, jsme jim doslova 6 darovali. Kdyby soupeři dělali takový chyby proti nám, tak těch gólů dáme taky spoustu, protože to jsou opravdu obrovské chyby.




Sestavy


TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - Š. Janatka [-] (70. A. Bidlo [-] ) , M. Lukas [-] , M. Knotek [-] , A. Záleský [-] , P. Pinkas [-] (46. T. Kříž [-] ) , Š. Kakrda [-] (70. J. Hurta [-] ) , P. Formánek [-] , J. Lukas [-] , R. Šafránek [-] (46. D. Kosina [-] ) , A. Hájek [-] (46. Š. Bakeš [-] )

FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - Č. Pithart [-] , M. Zikmunda [-] , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] , M. Češka [-] (46. O. Březina [-] ) , J. Janoušek [-] (57. A. Koreček [-] ) , P. Fous [-] (67. J. Švec [-] ) , V. Morávek [-] , D. Přibyl [-] , J. Březina [-]

Počet diváků: 250. Rozhodčí: Zeman Josef - STÁREK Jiří, ČAPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Šimeček

Expert: David Oswald
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů