0:1
(0:0)
79. L. Benda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2023 18:00

3.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné utkání pro hosty


Branky


79. L. Benda
7

O zápase mezi týmy FK Choceň a Vysoké Mýto B se mluvilo dlouho před jeho konáním. Tato utkání byla vždy napínavá a plná vášně. Fanoušci se těšili na divoký fotbalový souboj, který měl přinést góly, zvraty a dramatické momenty. A nezklamalo se. Utkání, které se odehrálo na hřišti týmu FK Choceň, skončilo vítězstvím hostů z Vysokého Mýta B a zanechalo hluboký dojem na všech zúčastněných.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal s velkým nasazením obou týmů. Hráči FK Choceň chtěli potvrdit svou domácí sílu a začali s agresivním nátlakem na branku soupeře. Na druhé straně hosté z Vysokého Mýta B chtěli ukázat, že na cizím hřišti jsou také schopni hrát kvalitní fotbal a bodovat.

Už během prvních minut bylo znát, že se jedná o vyrovnaný zápas. Hráči na obou stranách byli rychlí, technicky vycvičení a hladoví po gólech. Brankáři měli plné ruce práce, aby udrželi své branky čisté. Oba týmy se snažily kombinovat a vytvářet si šance, ale obrany byly na svém místě a nedovolily snadné gólové příležitosti.

První poločas tak skončil bez branek, ale to rozhodně neznamenalo, že by byla hra nudná či bez chuti. Fanoušci byli svědky mnoha rychlých akcí, střel na branku a zákroků brankářů, kteří si odváděli svou práci na výbornou.

Druhý poločas přinesl ještě větší nasazení a bojovnost obou týmů. Hosté z Vysokého Mýta B začali více tlačit na branku soupeře a hledali cestu, jak se prosadit. Zatímco tým FK Choceň se snažil držet tempo hry a využívat rychlých protiútoků.

V 60. minutě přišel okamžik, který rozhodl o osudu zápasu. Po rychlé kombinaci a několika přesných přihrávkách se Lukáš Benda ocitl v ideální pozici a střelou přesně k tyči poslal míč do sítě branky týmu FK Choceň. Hosté z Vysokého Mýta B šli do vedení 1:0 a začalo se jim dařit.

Tento gól nakopnul hosty a poskytl jim ještě větší sebevědomí. Snažili se kontrolovat hru a přitom hrozit rychlými útoky. Tým FK Choceň se však nevzdával a snažil se zápas vyrovnat. Byl to boj o každý míč, o každý prostor na hřišti.

Závěrečné minuty byly plné napětí a dramatu. Tým FK Choceň se snažil vytvořit tlak na branku hostů a vytvořit si šance na vyrovnání. Ovšem obrana Vysokého Mýta B byla na svém místě a nedovolila žádnému pokusu proniknout do vápna.

Zápas tak skončil vítězstvím hostů z Vysokého Mýta B 1:0. Byl to fotbalový souboj, který potvrdil, že každý gól má svou váhu a že i jediný gól může rozhodnout o výsledku celého zápasu. Oba týmy podali kvalitní výkon a fanoušci byli svědky napínavého a vyrovnaného utkání.

Tento zápas jistě zanechal dojem nejen na hřišti, ale i mezi fanoušky obou týmů. Fotbalový svět je plný překvapení a tento zápas byl jistě jedním z nich. Přinesl góly, vášeň, napětí a dokázal, že fotbal je krásným a nevyzpytatelným sportem.



Ohlasy k zápasu


FK Agria Choceň
Šimon Štanglica: V pátek jsme odehráli podle mého kvalitní utkání..Bohužel jsem opět nebyli schopni skórovat, a tak musel přijít trest. Prohra nás mrzí..




Sestavy


FK Agria Choceň
V. Krátký [-] - A. Pirochta [-] (80. F. Vostrčil [-] ) , Š. Štanglica [-] , J. Kužma [-] , R. Fikejz [-] , J. Netolický [-] (85. V. Adamec [-] ) , M. Coufal [-] , P. Zahálka [-] , O. Dolníček [-] , M. Fikejz [-] , M. Laky [-]

SK Vysoké Mýto B
P. Spálenka [-] - P. Jeníček [-] (46. D. Fišer [-] ) , L. Benda [-] , M. Žák [-] , F. Lebeda [-] , O. Švejda [-] (59. M. Kavka [-] ) , T. Vopršálek [-] , M. Chadima [-] (82. Š. Houdek [-] ) , J. Hájek [-] , M. Fišer [-] , V. Škrabal [-] (36. V. Hájek [-] )

ŽK: 85. R. Fikejz , 86. M. Laky - 34. T. Vopršálek , 51. M. Fišer , 65. M. Chadima , 74. L. Benda , 76. V. Hájek , 90. J. Hájek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: VYKOPAL Filip - ŠIMEK Zdeněk, HÁJEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: David Oswald
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích