Prosetín přidává další vítězství!


Branky


8

Duel mezi týmy Holice a Prosetín nabídl vše, co si fotbalový fanoušek může přát. Od začátku do konce se na hřišti odehrávaly rychlé akce, nečekané zvraty a dramatické momenty, které udržely diváky na pořádném napětí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 4. minutě se domácí tým z Holešova dostal do vedení. Jindřich Václavek proměnil úvodní gól a poslal svůj tým do vedení 1:0. Ovšem hosté z Prosetína se nenechali zahanbit. V 15. minutě se Václav Spilko trefil a vyrovnal na 1:1. Skóre bylo vyrovnané a hra se přelévala ze strany na stranu.

Druhý poločas přinesl další emocionální okamžiky. Již v 51. minutě se Vladimír Marek trefil a poslal hosty do vedení 2:1. Domácí tým Holice se snažil odpovědět a vyrovnat, ale hostující obrana byla na svém místě. Na druhé straně se Prosetín pokoušel o další gólový zásah, aby si zajistil větší klid. V 86. minutě se to podařilo. Daniel Sršeň přidal třetí gól pro hosty a zpečetil výsledek 3:1.

 

Celý zápas byl plný dynamických momentů a vůle obou týmů vyhrát. Diváci byli svědky bojovného vystoupení obou týmů a byli odměněni góly a vzrušením až do posledních minut utkání.

Tým Prosetín si odváží zasloužené tři body a zanechal na hřišti Holice poražené, kteří se však rozhodně nepředali. Zápas ukázal, že fotbal je nepředvídatelný a že každý moment může změnit osud celého utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Holice
Ohlas z kabiny domácích: Zápas s nováčkem nám prostě nevyšel, hosté přišli nahecovaní a zaslouženě si odváží vítězství.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janeček Štěpán - TŮMA Lukáš, ZBUDIL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: David Oswald
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích