Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství pro nováčka soutěže


7

Ve vzrušujícím fotbalovém utkání se střetli týmy Prosetín a Moravany. Obě družiny se na hřišti utkaly s cílem získat tři body a posunout se v tabulce výše. Zápas sliboval kvalitní fotbalovou podívanou a hráči ani fanoušci nebyli zklamáni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v úvodu utkání se domácí tým Prosetín chopil iniciativy a začal vytvářet tlak na branku soupeře. Své úsilí brzy okořenil prvním gólem, který přišel v páté minutě. Roman Vodvárka se prosadil střelou do sítě a poslal tak svůj tým do vedení.

Moravany se snažily odpovědět útočnými akcemi, ale obrana Prosetína byla na místě a nedovolila jim se přiblížit k vápnu. Domácí tým držel pevně otěže zápasu a využíval svou kvalitu na hřišti.

V průběhu prvního poločasu se tým Prosetín prosadil ještě dvakrát. Jan Modráček se podílel na druhém gólu svého týmu, když zakončil útočnou akci v 30. minutě. Třetí gól přišel na konci poločasu, když se trefil Tomáš Tichý, který zvýšil skóre na 3:0.

Do druhého poločasu vstoupil tým Moravanů s odhodláním otočit nepříznivý stav. Snažili se vytvářet tlak a hrozit brance soupeře. Avšak brankář týmu Prosetín byl na svém místě a nedovolil jim snížit skóre.

Naopak, tým Prosetín pokračoval v aktivní hře a stále hledal možnosti, jak zvýšit své vedení. V 83. minutě se podařilo Janu Modráčkovi vstřelit svůj druhý gól v utkání a uzavřít tak skóre na konečných 4:0.

Výhra týmu Prosetín byla zasloužená a hráči si odnesli tři body do tabulky. Odehráli kvalitní zápas, v němž dokázali využít své šance a bránit svou branku. Naopak Moravany se pokusily, ale tentokrát jim to nestačilo na bodový zisk.

Celý zápas byl plný dynamiky, bojovnosti a fotbalových kousků. Fanoušci na stadionu si užili pestrého a atraktivního utkání, které potvrdilo, proč je fotbal tak oblíbeným sportem. Tým Prosetín si zaslouženě odnesl vítězství a věří, že tato výhra je jen začátkem úspěšné série v dalších zápasech.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Moravany
Marek Lukas: Hodně jsme odměnili kádr a přišlo spousty nových dorostenců, kteří hrají své první soutěžní zápasy za naše áčko. A to přesně sedělo do karet nováčkovi, který hrál svůj první zápas v KP. Hráli jednoduše a důrazně a to na nás stačilo. Nechci nás nějak omlouvat, pokud takto budeme hrát, tak 4:0 byla naše nejmenší prohra v sezóně. Každý by se nás sebou měl zamyslet, co dneska odevzdal pro tým. Pokud vždy daruje soupeři 3 góly po našich individuálních chybách, tak nevyhrajeme ani jeden zápas v sezóně. Abych to shrnul, tak je potřeba přidat, ale opravdu hodně.



Sestavy


SK Sokol Prosetín
R. Hlouš [-] - T. Kulháň [-] , J. Gabriel [-] (87. O. Drnec [-] ) , O. Tichý [-] , F. Slavík [-] (37. M. Krčil [-] ) , T. Tichý [-] (73. O. Vařejčko [-] ) , V. Marek [-] , V. Spilko [-] (27. F. Šafránek [-] ) , A. Šafránek [-] , R. Vodvárka [-] , J. Modráček [-] (87. J. Pařízek [-] )

TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - M. Lukas [-] , M. Knotek [-] , J. Hurta [-] (57. A. Hájek [-] ) , P. Pinkas [-] (76. D. Kosina [-] ) , Š. Kakrda [-] (57. Š. Bakeš [-] ) , P. Formánek [-] , J. Lukas [-] , T. Kříž [-] , R. Šafránek [-] , A. Záleský [-]

ŽK: 75. M. Krčil - 8. P. Pinkas , 52. J. Hurta .
Počet diváků: 273. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - FLÍDR Jan, KOLBABA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Šimeček

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích