1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanškroun přetlačil Svitavy


Branky


7

Zápas mezi týmy Lanškroun a Svitavy přilákal fanoušky fotbalu z celého regionu. Oba týmy se utkaly na místním stadionu v zápase plném napětí a očekávání. Byla to soutěž, která přinášela nejen zápas o tři body, ale také souboj o prestiž a právo reprezentovat svůj tým na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal opatrně, s oběma týmy se snažícími najít svou herní pohodu. Hráči z obou stran si navzájem nepřáli dát příliš mnoho prostoru a šancí. Lanškroun se snažil využít domácího prostředí a svého fanouškovského zázemí k tomu, aby získal kontrolu nad zápasem.

Svitavy však rozhodně nebyly ochotny jen tak se nechat přehrávat. Jejich hráči se aktivně zapojovali do hry a vytvářeli si šance na zakončení. Obrana Lanškrouna byla však připravena čelit jejich útokům a brankář udržoval čisté konto.

Druhý poločas přinesl zvrat. V prvním poločase se oba týmy snažily spíše zkoumat soupeřovu obranu a hledat slabá místa. Ale ve druhém poločase se hra otevřela. Lanškroun začal být nebezpečnější a častěji se dostával do vápna soupeře.

A pak přišel ten moment, na který fanoušci čekali. František Ptáček, hráč týmu Lanškroun, se postaral o jediný gól zápasu. Byla to kombinace rychlého běhu, precizního zakončení a nadšené radosti hráčů a fanoušků, která otřásla stadionem. Byl to okamžik, který rozhodl o vítězi tohoto střetnutí.

Po gólu se hra zintenzivnila. Svitavy se snažily odpovědět stejnou mincí, ale Lanškroun byl rozhodnut bránit své vedení. Obrana týmu Lanškroun byla pevně usazená a nenechala soupeře prostor pro nebezpečné zakončení.

Zápas se blížil ke konci a Svitavy se snažily posledními silami dosáhnout vyrovnání. Přestože byly schopny vytvořit několik nebezpečných situací, gól se jim nedostal. Lanškroun si tak udržel své vedení a zápas skončil vítězstvím 1:0.

Celý zápas byl plný vášně, bojovnosti a neúnavného snažení obou týmů. Fanoušci na stadionu mohli sledovat atraktivní fotbalový zápas, který nabídl řadu vzrušujících momentů. Lanškroun si zaslouženě připsal tři body do tabulky a věří, že tento úspěch ještě posílí jejich sebedůvěru a odhodlání v dalších zápasech.



Ohlasy k zápasu


FO Lanškroun
Jaroslav Sita: V prázdninové sestavě jsme prakticky po celý zápas tahali za delší konec. Odchod či absence pár svitavských hráčů byla oproti jaru opravdu znát. Nakonec jsme se dopracovali k těsné, ale zasloužené výhře.




Sestavy


FO Lanškroun
O. Slaný [-] - M. Pecháček [-] (88. M. Šabata [-] ) , Š. Kolomý [-] , F. Ptáček [-] (91. S. Pospíšil [-] ) , L. Krejsar [-] , J. Martinec [-] (85. J. Sita [-] ) , D. Smrkal [-] (74. L. Komínek [-] ) , V. Jílek [-] , D. Skalický [-] , V. Janda [-] , P. Savych [-]

TJ Svitavy
T. Cabal [-] - J. Novák [-] , V. Ehrenberger [-] , F. Čížek [-] , S. Zoicas [-] , M. Čížek [-] , D. Veselský [-] (70. R. Kuda [-] ) , M. Brázda [-] (65. D. Svoboda [-] ) , M. Horák [-] , J. Chlup [-] , M. Czehowský [-]

ŽK: 83. P. Savych - 78. F. Čížek , 83. J. Chlup , 84. J. Novák , 88. M. Horák .
Počet diváků: 303. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - ŠIMEK Zdeněk, SAŇÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Šimeček

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích