5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 10:15

2.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Ředice válcují i v nové sezóně!


Branky


5. V. Morávek , 19. M. Bobek (vl.) , 57. A. Koreček , 60. A. Šenkýř , 81. V. Morávek
7

V utkání mezi fotbalovými týmy Horní Ředice a Pardubičky se odehrála zajímavá a dynamická přestřelka, která skončila vítězstvím týmu Horních Ředic se skóre 5:0. Zápas nabídl divákům nejen gólové zápletky, ale také akční hru na obou stranách hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v úvodních minutách zápasu ukázali hráči Horních Ředic svou útočnou sílu, když Václav Morávek zavěsil v 5. minutě, tím pádem dostal svůj tým do vedení. Tento rychlý úvod jim dodal sebevědomí a mohli pokračovat ve svém aktivním herním projevu.

O necelých patnáct minut později se situace ještě více zkomplikovala pro Pardubičky, když hráč Matyáš Bobek nešťastně skóroval vlastní brankou v 19. minutě, což posunulo skóre na 2:0 pro Horní Ředice. Tým Pardubiček měl problém najít svoji herní stabilitu a zápas se pro něj postupně stal stále náročnějším.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Hráč Adam Koreček zvýšil vedení týmu Horních Ředic na 3:0 v 57. minutě, a po něm se branky zhostil i Adam Šenkýř, který svým gólem v 60. minutě upevnil vedení na 4:0. Tým Horních Ředic tak hrál velmi dobře jak v útoku, tak i v obraně, což jim umožnilo udržet náskok.

Konečnou třešničkou na dortu byla branka Václava Morávka v 81. minutě, která uzavřela skóre na konečných 5:0 ve prospěch týmu Horních Ředic. Tým Pardubiček měl své šance, ale nepodařilo se jim dostat se k žádnému gólu.

Celkově to byl velmi úspěšný den pro tým Horních Ředic, který hrál pohledný a efektivní fotbal, zatímco tým Pardubiček se potýkal s nesourodou hrou a neměl štěstí při zakončení.



Ohlasy k zápasu



SK Pardubičky
Ohlas z kabiny hostů: Začali jsme sezónu s novým, omlazeným týmem a hned proti úřadujícímu mistrovi ligy. Nastoupili jsme však nahecovaní a chtěli jsme urvat aspoň bod. Bohužel už v 5. minutě jsme inkasovali a po vlastním gólu jsme se naprosto odevzdali soupeři.



Sestavy


FK Horní Ředice
J. Lindr [-] - M. Zikmunda [-] (58. M. Plašil [-] ) , V. Skoumal [-] , A. Šenkýř [-] (76. J. Švec [-] ) , J. Janoušek [-] , D. Teplý [-] (46. Č. Pithart [-] ) , P. Fous [-] (46. A. Koreček [-] ) , V. Morávek [-] , O. Březina [-] (76. M. Češka [-] ) , D. Přibyl [-] , J. Březina [-]

SK Pardubičky
A. Číža [-] - M. Tuťálek [-] (78. M. Hofman [-] ) , T. Svatoň [-] (67. M. Vaníček [-] ) , L. Markl [-] (67. M. Mec [-] ) , J. Němec [-] , M. Bobek [-] , J. Müller [-] , D. Menšl [-] , M. Šindelář [-] , P. Münzberger [-] (67. J. Ficek [-] ) , R. Froš [-] (80. T. Vojtěch [-] )

ŽK: 43. M. Zikmunda , 64. D. Přibyl - 64. M. Tuťálek , 86. J. Němec .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: VYKOPAL Filip - HOŘÍNEK Lukáš, STÁREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Šimeček

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích