1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 10:15

2.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kraják Hattrickem skolil Bohdaneč


Branky


24. R. Klouda - 19. L. Kraják , 43. L. Kraják (p.) , 74. L. Kraják
7

V utkání mezi Lázně Bohdaneč a Libišany se odehrál zajímavý fotbalový souboj, který přinesl několik vzrušujících okamžiků a dramatických momentů. Nakonec se tým Libišan radoval z vítězství 3:1, přestože zápas nabídl zajímavý průběh.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly v prvním poločase

Už v úvodní části utkání bylo jasné, že oba týmy jsou na hřišti odhodlané bojovat o vítězství. Hosté z Libišan se však dostali do vedení brzy, když se Lukáš Kraják prosadil ve 19. minutě. To zaskočilo domácí tým, ale ten se rychle vzpamatoval.

V 24. minutě se Lázně Bohdaneč podařilo srovnat skóre, když Richard Klouda trefil branku. To byl však jen krátký okamžik radosti, protože Libišany se opět ujaly vedení. Ve 43. minutě získaly pokutový kop a Lukáš Kraják byl opět přesný, čímž zajistil svému týmu vedení 2:1 do poločasu.

V druhém už "jen" Kraják jednou

Druhý poločas byl plný očekávání, zda se domácím podaří srovnat, nebo jestli hosté své vedení ještě navýší. Libišany však neustále hrozily a v 74. minutě přidaly třetí gól, kterým se opět prosadil Lukáš Kraják, a tímto dokonal svůj hattrick.

Lázně Bohdaneč se snažily o změnu skóre, ale hostující obrana byla pevná a nevěštily nic dobrého. Libišany si tak odvezly tři body za vítězství 3:1. Tento zápas ukázal, že fotbal může být plný nepředvídatelných momentů a že rozhodující chvíle na hřišti mohou změnit průběh celého utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bohdaneč
Ohlas z kabiny domácích: Zápas jsme rozehráli dobře, povedlo se nám rychle vyrovnat ale Lukáš Kraják ukázal své kvality a my už nedokázali na to reagovat.




Sestavy


SK Lázně Bohdaneč
D. Czeszewski [-] - M. Hundák [-] , R. Klouda [-] (81. O. Norek [-] ) , P. Břeň [-] , F. Janeček [-] , V. Kejmar [-] (59. V. Koutský [-] ) , P. Kárský [-] , T. Klátil [-] (40. F. Panchártek [-] ) , L. Nepivoda [-] , J. Koblížek [-] , L. Flekr [-]

FC Libišany
D. Bartaloš [-] - F. Matějka [-] , O. Kraják [-] , L. Kraják [-] , A. Kaufman [-] , R. Horyna [-] , L. Mastík [-] (12. Z. Semelka [-] ) , A. Rambousek [-] , O. Ujec [-] (90. V. Jenka [-] ) , R. Řezníček [-] (84. O. Beznoska [-] ) , P. Motyčka [-]

ŽK: 37. L. Flekr , 43. J. Koblížek , 69. M. Hundák - 46. A. Kaufman . ČK: 84. L. Flekr .
Počet diváků: 166. Rozhodčí: Valenta Jan - ČECH Karel, ČAPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Šimeček

Expert: Radek Stýblo
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích