1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín v posledním zápase před pauzou padl, Štětina vystřelil Blovicím tři body v 84. minutě


Branky


14

Blovice porazily ve 13. kole Mochtín 1-0. Dlouho to vypadalo, že se týmy rozejdou brazbrankovou remízou, ale domácímu mužstvu nakonec zařídil tři body Michal Štětina, který se po zaváhání hostujícího brankáře prosadil v 84. minutě. Blovice přezimují na pátém místě, zatímco Mochtín je po podzimní části sedmý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se gólu nedočkali

V úvodních minutách dominovalo domácí mužstvo, které bylo více na míči, přesně kombinovalo a soupeře dostalo v některých pasážích hry nepříjemně pod tlak. Ve finální fázi však Blovice nebyly přesné, což předvedly již poněkolikáté v této sezóně. Mochtín byl v zápase oslaben o několik klíčových hráčů základní sestavy a na jeho herním projevu to bylo výrazně znát. Hostující fotbalisté spíše vyčkávali, nechali hrát soupeře a spoléhali především na rychlé protiútoky, které se jim ale v prvním poločase tolik nedařily. Blovicím chybělo i potřebné štěstí, jelikož Mochtín ve dvou případech zachránila tyč. Domácí nedokázali v prvních 45 minutách využít zajímavé příležitosti ke vstřelení branky a pro nikoho tedy nebylo překvapením, že se odcházelo do šaten za bezbrankového stavu. 

Blovicím zařídil vítězství Štětina

Po přestávce začal Mochtín s jednou změnou v poli. Trenér stáhl Potužníka a místo něj nastoupil Z. Smolík. V druhém poločase už nebyla domácí převaha tak výrazná. Mochtín si postupem času vypracoval dvě velmi slibné příležitosti k otevření skóre, ale obě zlikvidoval pozorný brankář Šabata. Domácí se v koncovce nadále trápili a jejich vysvobození přišlo až v 84. minutě. Štětina se prezentoval nenápadným centrem do pokutového území, hostující brankář situaci trochu podcenil a rovněž nešťastně podklouzl, balón ho poté přeskočil a k údivu všech skončil v brance - 1:0. Hosté už na pozdní branku nedokázali zareagovat a v posledním kole podzimní části si připsali šestou porážku v sezóně. Blovice jsou po 13 kolech na pátém místě, zatímco Mochtín přezimuje na sedmé pozici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát, asistent trenéra: Průběh našich podzimních zápasů má až na výjimky stejný scénář: bušíme do soupeře, jsme lepší na míči, naopak soupeř je zalezlý a čeká na naše zaváhání. Ani Mochtín nebyl výjimkou a my se v koncovce, respektive ve finální fázi trápili a neměli jsme ani štěstí, protože jsme mj. dali 2 tyčky a jednou míč lízl horní část břevna. Měli jsme ve 2.pol. asi 15 minutovou hluchou pasáž, kdy jsme přestali být aktivní, do dvou šancí se také dostali hosté, ale podržel nás brankář Šabata. Vysvobození jsme se dočkali až v 84´, kdy nevinný pas Michala Štětiny možná podcenil jinak dobře chytající Prokop, který k našemu štěstí podklouzl, míč jej přeskočil a skončil v brance. Ale za jinak pohlednou hru jsme si vítězství zasloužili.

TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Cihlář, trenér: Do zápasu jsme vstupovali notně oslabení a na naší hře se to výrazně projevilo. Soupeř byl po celé utkání lepším týmem, měl více příležitostí ke vstřelení branky a ke konci zápasu se poměrně šťastně prosadil. Nám určitě přijde vhod zimní pauza, protože máme hodně zraněných a tudíž se nescházíme v ideálním počtu hráčů. V posledních zápasech to nebylo ono a doufám, že o zimní přestávce na sobě zapracujeme, doléčíme zranění a doplníme síly.



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Šmíd [-] , R. Kolář [-] , M. Štětina [-] , J. Diviš [-] - J. Vokurka [-] (90. I. Ivanov [-] ) , D. Tříska [-] , R. Rous [-] , L. Krásný [-] - J. Rous [-] (60. J. Rojík [-] ) , L. Skřivan [-] (60. L. Břicháček [-] ) -

TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - L. Potužník [-] (46. Z. Smolík [-] ) , M. Kapusta [-] (66. M. Horský [-] ) , R. Smolík [-] , J. Čeleda [-] , D. Höfler [-] , D. Gajdušek [-] , J. Šafránek [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

ŽK: 15. J. Diviš , 67. D. Tříska - 76. J. Lysek , 84. J. Šafránek .
Hráči zápasu: M. Štětina .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - DUDA Václav, PAŠEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 09:53
Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 08:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 22:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:36

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: remíza

Zde to opět vidím na dělbu bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích