Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na hřišti jsme vypadali jako frustrovaní žáčci, komentoval výkon proti Horažďovicím blovický Horvát


Branky


17

Horažďovice vyhrály ve 12. kole nad Blovicemi vysoko 6-0. Domácí tým pokračuje ve spanilé podzimní jízdě a tři body si připsal už popáté za sebou. Naopak hosté po výborném vstupu do sezóny spadli do výsledkové krize a průběžné sedmé místo je daleko za předsezónními očekáváními. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení domácího týmu

Domácí vlétli do zápasu sebevědomě a již v 2. minutě se prosadil kapitán Jan Boček. Po vedoucí brance se však domácí tým hodně stáhl a iniciativu převzaly Blovice, které více držely balón a trpělivě kombinovaly. Jejich útočná snaha ale končila mnohdy na hranici vápna a když už si vytvořily náznaky šancí, tak zasáhla výborně připravená obrana soupeře. Ve 28. minutě zajel nešetrně do protihráče domácí Klečka a za svůj prohřešek viděl žlutou kartu. Blovice si nedokázaly vypracovat vyloženou šanci a do kabin odcházely s jednobrankovým mankem. 

Horažďovice nasázely soupeři dalších 5 gólů

Úvod druhého poločasu prakticky kopíroval první půlku s výjimkou křestního jména střelce. Ve 49. minutě si dobrou pozici našel Jakub Boček a přesným zakončením zvýšil na 2-0. Poté hosté otevřeli obranu, což domácímu týmu naprosto vyhovovalo, jelikož se mohl naplno vrhnout do svých typických bleskurychlých brejků. Jeden takový zužitkoval v 60. minutě Faltys a rázem to bylo o tři branky. Horažďovice v dalších minutách ještě přidaly na intenzitě a efektivitě, a to se nakonec odrazilo i v konečném skóre. V 70. minutě zvyšoval už na 4-0 Pavlík a o šest minut později na něj navázal pátým gólem Šabek. V 84. minutě korunoval výborný individuální výkon Jakub Boček a svou druhou brankou upravil skóre na konečných 6-0. Horažďovice dál vévodí soutěži a v posledním kole je čeká bitva o první místo se Švihovem. Blovice klesly na sedmé místo. 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: Ve 12. kole nás čekalo poslední domácí představení v podzimní části sezóny, a myslím, že naši fanoušci mohli odcházet po zápase spokojení. Nyní ale už k samotnému zápasu. Vstup do zápasu lepší být nemohl, když se hned ve 2. minutě prosadil náš kanonýr Honza Boček. Vést takto rychle je na jednu stranu dobré, nás ale gól malinko ukolébal, a místo abychom pokračovali v aktivní hře a snažili se soupeře tzv. dorazit, do konce 1. poločasu jsme hráli více na vlastní půlce hřiště než před brankou soupeře. Ten držel míč více na svých kopačkách, do žádné gólové šance jsme ho ale nepustili. Vstup do 2. poločasu byl totožný s tím prvním, ve 49. minutě 2:0. To bylo pro náš tým samozřejmě uklidňující a zbytek zápasu jsme odehráli výborně, když jsme z pozorné obrany vyráželi do „smrtících útoků“ a soupeře trestali krásnými góly do jeho sítě. Zápas jsme zvládli dobře jak takticky, tak fyzicky a nyní už nás čeká poslední zápas na půdě Švihova. Bude se tedy jednat o přímý souboj o podzimního mistra soutěže. Doufáme, že pro nás zápas dobře dopadne a radovat se budeme v Horažďovicích.

TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát, asistent trenéra: Rok zpátky a na den přesně jsme tady Horaždovice rozkopali 5:1, nyní nám to i s úroky vrátili. Není normální, abychom ve třech zápasech podzimní části dostali branku do 5 odehraných minut?! V 1. poločase jsem přesto věřil, že dokážeme vývoj zvrátit, byli jsme stále na míči, dařila se nám však hra jen po vápno, všechny naše střelecké pokusy vyšly naprázdno, hodně jich zlikvidovala soupeřova pozorná obrana, brankáře jsme tudíž vážněji neohrozili. Nešťastně jsme začali i druhý poločas, druhá branka, dle našeho názoru padla po faulu na brankáře v malém vápně. To nás zlomilo, domácí již jen čekali na brejkové situace do naší otevřené obrany. A jejich útoky a zakončení byly excelentní. Na hřišti jsme vypadali jako frustrovaní žáčci. Frustrace je však větší z pohledu lavičky, bezradnost a beznaděj jsme cítili všichni.



Sestavy


FK Horažďovice
D. Petržilka [-] - J. Pavlík [-] , J. Karásek [-] (65. F. Marc [-] ) , J. Boček [-] , A. Rojt [-] , M. Šedivý [-] , A. Faltys [-] , J. Boček [-] , P. Klečka [-] (80. F. Fuščič [-] ) , M. Šašek [-] (65. Š. Urban [-] ) , J. Pivnička [-] (46. O. Šabek [-] )

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - R. Kolář [-] , I. Ivanov [-] (75. L. Skřivan [-] ) - L. Břicháček [-] (46. J. Rojík [-] ) , D. Tříska [-] , R. Rous [-] , J. Vokurka [-] (46. P. Malý [-] ) , J. Polívka [-] - M. Štětina [-] , L. Krásný [-] , J. Rous [-] (75. J. Diviš [-] ) -

ŽK: 28. P. Klečka , 89. Š. Urban - 49. J. Šabata , 86. J. Diviš .
Hráči zápasu: M. Šedivý , A. Rojt .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stach Vladislav - KAISER Daniel, MOLNÁR Ludovít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Radek Farný
Tip experta: výhra domácích

Horaždovice potvrdí roli lídra a upevní si první příčku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 23:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 14:10

Tip: výhra domácích