0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 10:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy vyhrály i na hřišti Spáleného Poříčí a popáté v řadě udržely čisté konto!


Branky


15

Spálené Poříčí prohrálo ve 12. kole s Měcholupy 0-4. Hosté navázali na výborné výkony z minulých týdnů a bez větších obtíží si došli pro čtvrtou výhru v řadě, navíc již v pátém zápase po sobě udrželi nulu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Javorský otevřel skóre

V 10. minutě našel domácí J. Byron centrem Šefla, ale ten cca z 8 metrů hlavou balón do branky neusměrnil. Ve 14. minutě se na druhé straně dostal k míči Javorský, který pohotově vystřelil. Jeho pokus skvěle zneškodnil Varga, na dorážku nejlepšího střelce soutěže už však neměl nárok - 0:1. Ve 28. minutě se hosté prosadili podruhé, nicméně gól nakonec nebyl uznán z důvodu ofsajdového postavení. Měcholupy byly opravdu při chuti a o dvě minuty později sehrály rychlý brejk, po kterém znovu musel zasahovat brankář Varga. Ve 44. minutě byl v pokutovém území faulován aktivní Javorský a rozhočí ihned pískl penaltu. K té se postavil Jandečka a bezpečně ji proměnil. Ve 45. minutě se předvedl výtečným zákrokem hostující Kovařík, který skvěle vyrazil Fialovu střelu z trestného kopu. Domácí ještě měli k dispozici rohový kop, po němž Hefert nastřelil technickým pokusem břevno. V posledních sekundách prvního poločasu ještě zlikvidoval další přímý kop domácího týmu Kovařík. 

Měcholupy navýšily skóre a dokráčely si k dalšímu vítězství

Po přestávce si vypracovali první příležitost domácí. Do šance se probíjel Vaidiš a jeden z protihráčů ho zastavil jen za cenu nedovoleného zákroku. Přímý volný kop ze slibné pozice si vzal na starosti Fiala, ale jeho následnou střelu lapil pozorný Kovařík. V dalších minutách už to byl koncert vyložených šancí v podání hostujícího týmu. Nejdříve chyboval při výhozu Varga, ale své zaváhání vzápětí pohotovým skluzem napravil. Domácí gólman měl plné rukavice práce a v krátkém sledu zlikvidoval čtyři vyložené šance Měcholup. Když už hosté brankáře překonali, tak za něj ve dvou případech zaskočil Fiala, který na posledních chvíli zabránil výbornými obrannými zákroky jasným brankám. V 76. minutě se po sérii neproměněných šancí hosté už dočkali. Chyby v rozehrávce Spáleného Poříčí využil Javorský, poté ještě obešel Vargu a přesným zakončením přes blokujícího obránce upravil skóre na 3-0. Měcholupy potvrdily dominantní výkon v druhém poločase v 91. minutě, kdy se po rychlém protiútoku prosadil střídající Daniel Bálek



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
René Vaidiš: První, z obou stran velice opatrný, poločas jsme ustrašeně prospali, ve druhém jen přihlíželi parádnímu koncertu fantasticky hrajícího protivníka. Proti kompaktní vyvážené hře jsme neměli šanci. K vysoké výhře a perfektnímu výkonu bez zjevných slabin se sluší hostům pogratulovat. Našim hochům nemůžeme upřít snahu a bojovnost, udělená fotbalová lekce však budiž motivací být příště na vyšší úrovni.

TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: První poločas byl poměrně vyrovnaný, my jsme se dokázali dvakrát prosadit a ještě jeden gól nám nebyl uznán z důvodu ofsajdového postavení. Domácí byli hodně nebezpeční ze standardních situací, při nichž nás několikrát podržel výborný brankář, ze hry si však prakticky nevypracovali jedinou šanci. V jednom případě nás před koncem prvního poločasu zachránilo břevno. Zároveň bych chtěl ocenit pěkné fotbalové gesto domácích hráčů, kteří za stavu 0-2 nepokračovali ve hře, když náš hráč po nepříjemném nastřelení balónem ležel v pokutovém území a sami od sebe míč raději zakopli. Do druhého poločasu se nám povedl vstup a během 15 minut jsme si vytvořili asi pět vyložených šancí, které jsme ovšem neproměnili. V dalších minutách jsme utkání dominovali a postupem času jsme přidali další dvě branky, což nakonec vedlo k dalšímu zaslouženému vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - V. Fiala [-] (65. J. Kolář [-] ) , O. Homolka [-] (17. J. Karas [-] ) , M. Šlouf [-] (60. M. Krňoul [-] ) - J. Byron [-] , T. Vaidiš [-] , P. Byron [-] , S. Hefert [-] , V. Raichynets [-] (46. V. Novotný [-] ) - J. Šefl [-] , R. Šlejska [-]

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - P. Javorský [-] , D. Bálek [-] (88. D. Bálek [-] ) , F. Zelenka [-] , O. Červený [-] , T. Jandečka [-] , V. Kaas [-] , J. Valečka [-] (46. D. Novák [-] ) , S. Bečka [-] , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-]

ŽK: 70. O. Červený , 74. S. Bečka , 75. J. Duchek , 77. V. Kaas , 81. J. Kovařík .
Hráči zápasu: P. Javorský , J. Kovařík .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: NESVADBA Karel - STREJCOVÁ Tereza, KOVÁŘ Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Radek Farný
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas. Sp. Poříčí je doma silné a favority z Měcholup obere o body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 23:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 14:10

Tip: výhra domácích