2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 10:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná po čtyřech porážkách za sebou konečně zabrala. Výhra ve Starém Plzenci se ale rozhodně nerodila lehce


Branky


16

Starý Plzenec prohrál v 11. kole s Losinou těsně 2-3. Domácí sice začali zápas dobře a v 11. minutě šli do vedení, poté však nevyužili další šance k navýšení skóre a hostům se podařilo v 67. minutě vyrovnat. Následně se krátce dvakrát po sobě prosadil kanonýr Losiné Tomáš Hrach a poslal svůj tým do vedení. Starý Plzenec o několik minut později snížil na rozdíl jediné branky, ale hosté už těsný náskok uhlídali a ukončili sérii čtyř porážek v řadě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí lepším týmem, brankář Albl podržel Losinou

Úvodní minuty přinesly poměrně vyrovnanou partii, v které si vypracovala vyložené šance obě mužstva. Naneštěstí pro diváky se ani jednomu týmu nepodařilo gólově zakončit. Bezgólový stav však skončil v 11. minutě, kdy se jeden z domácích hráčů prezentoval prudkým balónem do pokutového území, míč se šťastně odrazil od těla Kašperáka, který tak poslal Starý Plzenec do vedení. Domácí vedoucí branka nabudila a v dalších minutách měli další dvě vyložené šance. Nejdříve postupoval z pravé strany útočník sám na brankáře, ale hostující Albl Losinou podržel. Poté hosté chybovali v rozehrávce, čehož opět využil jeden z hráčů Plzence, velkou příležitost ovšem znovu skvěle zlikvidoval pozorný Albl. První poločas skončil vítězstvím domácího týmu v poměru 1-0. 

 

Hosté nepříznivý stav otočili

Druhý poločas začal velkou šancí Starého Plzence. Domácí útočník se opět ocitl v samostatném úniku, ale i tentokrát se vyznamenal skvěle chytající Albl, který již poněkolikáté svůj tým zachránil. V 67. minutě poslal hostující Spörl dlouhý balón dopředu, ten ještě chytře prodloužil Gavora na nabíhajícího M. Šindeláře, který se štěstím dostal míč do branky, 1-1. Vyrovnávající branka hosty nakopla a v dalších minutách dokázali utkání otočit. Nejdříve měla Losiná příležitost v podobě pokutového kopu. Ten vzápětí bezpečně proměnil Hrach. Hostující kanonýr se do další šance dostal o dvě minuty později a ani napodruhé nezaváhal. V 77. minutě však domácí zápas zdramatizovali, odražený balón si našel Pokorný a přesným zakončením vykřesal naději pro Plzenec. Ke konci utkání už si ani jedna strana šanci ke vstřelení branky nevytvořila, a tak Losiná uhájila těsnou výhru 3-2. 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: Zápas se hrál na velmi těžkém terénu. Soupeř vstoupil do zápasu lépe a vytvořil si pár vyložených šancí, které zlikvidoval skvěle chytající Děkanovský. Poté jsme se probudili a měli také několik příležitostí. Nejprve se prosadil hlavou Kašperák po centru od Vlčka, poté Menšík nepřekonal hostujícího brankáře a u následné dorážky uklouzl a skóre zůstalo stejné. Po změně stran šel Brejcha sám na gólmana, ale bohužel neproměnil a následně naši 4 obránci koukali, jak jeden útočník náhodně vyplaval a vyrovnal na 1:1. Poté šli hosté do vedení z jasné a z naší strany velmi zbytečné penalty. Bohužel to už je takovej náš evergreen. Na 3:1 zvýšil dobře hrající Hrach, který využil zaváhání v komunikaci obránce s brankářem. Losiná si poté vytvořila ještě několik 100% šancí, ale gól už padl jen na druhé straně, kdy Pokorný střelou na první tyč vykřesal naději alespoň na bod. Nestalo se, a tak Losiná veze důležité a vydřené body. Nezbývá než soupeři pogratulovat.

TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Naše dnešní výhra byla hodně ubojovaná. Zápasu určitě nepomohl těžký terén, který oběma mužstvům výrazně komplikoval hru. Začátek zápasu byl ve znamení šancí na obou stranách, ale do vedení šel nakonec soupeř. Domácí mohli vzápětí náskok navýšit a nás dvakrát fantasticky podržel gólman. O přestávce jsme si řekli, co je třeba v druhém poločase změnit, nicméně hned v úvodních minutách jsme znovu čelili vyložené šanci domácích, při které nás znovu zachránil brankář. Myslím si, že kdyby Plzenec proměnil tyto příležitosti, tak utkání dopadne úplně jinak. Naštěstí jsme v 67. minutě poměrně šťastně vyrovnali a to změnilo vývoj zápasu, jelikož poté jsme v rozmezí několika minut vstřelili další dvě branky. Místo toho, abychom skóre ještě nějakým gólem pojistili, tak jsme znovu inkasovali a soupeř se dostal na rozdíl jediné branky. V závěru utkání jsme naštěstí hubený náskok udrželi a po delší době jsme si připsali tři body, které jsme už opravdu potřebovali.



Sestavy


SK Starý Plzenec
V. Děkanovský [-] - S. Volín [-] (83. J. Husák [-] ) , J. Vlček [-] , P. Menšík [-] (75. J. Menčík [-] ) , T. Kašperák [-] (46. M. Sommer [-] ) , V. Seman [-] , V. Pokorný [-] , M. Pícka [-] , T. Brejcha [-] , P. Brejcha [-] , R. Vávro [-] (60. P. Batěk [-] )

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Gavora [-] , M. Šindelář [-] , R. Spörl [-] , P. Tančouz [-] (77. T. Albl [-] ) , T. Hrach [-] , D. Šlais [-] (62. T. Pech [-] ) , D. Matulka [-] (46. M. Bodanský [-] ) , J. Votípka [-] , M. Pešek [-] , R. Kozák [-]

ŽK: 69. J. Vlček , 90. P. Brejcha - 52. M. Šindelář , 84. R. Kozák , 90. R. Spörl .
Hráči zápasu: T. Hrach , M. Albl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MIČAN Jan - JIRSA Lukáš, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 08:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 19:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 09:27
Jan Keňo

Expert: Martin Kalivoda
Tip experta: výhra domácích

Hosté v posledních zápasech nemají úplně optimální formu. Myslím, že domácí nezaváhají.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 18:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 12:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 17:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 12:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 10:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 18:55

Tip: výhra domácích