Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice utržily debakl, měcholupský Javorský se z gólu radoval pětkrát!


15

Svéradice prohrály v 10. kole s Měcholupy 0-7. Produktivní hosté duel rozhodli už v prvních 45 minutách, kdy soupeři nasázeli hned pět branek. Na straně Měcholup podal další výborný výkon Pavel Javorský, který si připsal pět gólů, čímž se vyšvihl do čela tabulky střelců, kde má nyní 14 přesných zásahů. Domácí zůstávají po další prohře poslední, kdežto hosté se dostali do první trojky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda Měcholup

Měcholupy byly od prvních minut hodně aktivní a bylo jen otázkou času, kdy se prosadí. To se stalo v 5. minutě, Javorský dostal balón za obranu a v následném souboji s gólmanem byl o něco dříve, což mu umožnilo ho přehodit. O několik minut později se do zakončení dostaly i Svéradice, ale zajímavou šanci zlikvidoval Kovařík. V 15. minutě obdržel další přihrávku do uličky Javorský a ani tentokrát nezaváhal, 0-2. Hosté byli při chuti a o tři minuty později zvyšoval už na 3-0 Kaas, který se z dorážky krásně trefil do šibenice. Domácí chybovali a v několika případech to soupeři hodně usnadnili. V 36. minutě střídal na domácí straně Vachuška a místo něj přišel do hry Klas. Měcholupy se do konce prvního poločasu stihly prosadit ještě dvakrát, když si další dvě branky připsal ve formě hrající Javorský. Svéradice prvních 45 minut vůbec nezvládly a do kabin se odcházelo za stavu 5-0 pro hostující tým. 

Pavel Javorský zakončil utkání s pěti góly

Po přestávce se pokračovalo v nastavené hře. Hosté více drželi balón, přesně kombinovali a poměrně snadno se dostávali do vyložených šancí. Přesto si tentokrát vypracovaly příležitosti i Svéradice, dvě nebezpečné střely však bravurně zneškodnil pozorný Kovařík. V 78. minutě bylo pro domácí tým ještě hůře, jelikož se pěkně trefil Jandečka. Kanonádu Měcholup uzavřel v 86. minutě Javorský, který vstřelil svůj pátý gól v zápase, čímž korunoval výborný individuální výkon a rovněž se svým počinem posunul na první místo tabulky střelců. Svéradicím domácí zápas absolutně nevyšel a v 10. kole prohrály s Měcholupy vysoko 0-7. Domácí zůstavají s pěti body poslední, zatímco hosté se posunuli na třetí místo.  



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Petr Plass, trenér: Dnes jsme to naším přístupem soupeři hodně usnadnili. Vůbec jsme nehráli se stejným nasazením, jako tomu bylo například proti Švihovu či Blovicím. Věděli jsme o kvalitách hostujícího celku, který má ve svých řadách Pavla Javorského, ale už po 15 minutách jsme prohrávali 0-3. Samozřejmě poté už jsme byli otrávení a kupili jsme další chyby. Soupeř byl daleko více fotbalovější a poměrně snadno se prosazoval, zároveň mu do naší branky padlo téměř vše. Po prvním poločase bylo utkání rozhodnuto a v druhém už se zápas spíše jen dohrával. Opět se ukázalo, jak moc nám chybí pravidelné tréninky. Když už nějaký absolvujeme, tak se sejdeme ve velmi malém počtu a naše nepřipravenost se následně promítne do zápasů. Bohužel takhle se fotbal hrát nedá a ve výsledku to nemůže bavit trenéra ani hráče.

TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Od úvodních minut jsme se snažili navázat na dobré výkony z posledních zápasů. To se nám dařilo a vstřelili jsme rychlý gól, když se v 5. minutě prosadil Pavel Javorský. Současně jsme hráli i pozorně v obraně a kromě jedné šance, kterou zlikvidoval náš gólman, si soupeř v první 45 minutách prakticky nic nevypracoval. My jsme naopak pokračovali v aktivitě a do konce prvního poločasu jsme přidali ještě další čtyři branky, čímž bylo víceméně po zápase. Po přestávce se Svéradice se prezentovaly dvěma nebezpečnými pokusy, ale nás znovu podržel brankář. Opět jsme více drželi balón, přesně kombinovali a vsítili ještě dvě branky, což nakonec vedlo k zcela zaslouženému vítězství.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , V. Beránek [-] (46. M. Doležal [-] ) , S. Makovec [-] , J. Vonášek [-] , A. Vachuška [-] (36. M. Klas [-] ) , F. Prokopius [-] (80. J. Renč [-] ) , P. Majer [-] , V. Brůha [-] (73. T. Lávička [-] ) , V. Červený [-] , P. Mičkal [-] (80. L. Lávička [-] )

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - V. Kaas [-] , S. Bečka [-] (54. D. Kotlan [-] ) , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-] , P. Javorský [-] , D. Bálek [-] (76. D. Bálek [-] ) , J. Valečka [-] (76. J. Kolář [-] ) , O. Červený [-] , T. Jandečka [-] , J. Duchek [-]

ŽK: 36. A. Vachuška , 83. F. Prokopius , 88. J. Vonášek - 20. J. Duchek , 88. D. Kotlan .
Hráči zápasu: K. Veselka , P. Javorský , J. Kadlec ml. .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Stach Vladislav - PELIKÁN Jiří, VÁVRA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 20:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 07:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 15:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 11:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 10:30
Jan Keňo

Expert: Antonín Štěpán
Tip experta: výhra hostů

Favorit nezaváhá.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 14:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 15:00

Tip: výhra hostů