2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice zdolaly Švihov, ten přišel o neporazitelnost po osmi zápasech!


Branky


15

Chanovice porazily v 10. kole Švihov 2-0. Domácí tým rozhodl o svém vítězství až v samotném závěru utkání. Nejdříve v 80. minutě neproměnil penaltu Šlehubr, ale z následné dorážky dostal balón do branky Šebek. V 90. minutě přidal pojišťující branku Machovský. Chanovice tak po výhře nad Horažďovicemi zaskočily i dalšího favorita na postup a po zisku tří bodů se posunuly na třetí místo, Švihov zůstává v čele soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách, prvních 45 minut však branku nepřineslo

Oba týmy vstoupily do zápasu aktivně. Hosté byli fotbalovější, více drželi balón na svých kopačkách a přesně kombinovali. Nicméně byli to domácí, kteří nakonec měli blíže k vedoucí brance. Do šancí se domácí fotbalisté dostávali zejména po rychlých protiútocích, v koncovce se jim však nevedlo. Švihov zahrával spoustu rohových kopů a po jednom z nich si rovněž vytvořil vyloženou šanci, kterou ovšem neproměnil. Ve 31. minutě se nedovoleným zákrokem provinil hostující Štengl a rozhodčí jeho faul ocenil žlutou kartou. I když diváci rozhodně nesledovali nudné utkání a dočkali se šancí na obou stranách, tak hráči nakonec odcházeli po 45 minutách do šaten za nerozhodného stavu 0-0. 

Chanovice rozhodly o vítězství v poslední desetiminutovce

Po přestávce se pokračovalo ve vyrovnané hře. Švihov držel míč a postupně se kombinací dostával k obraně soupeře, ale zároveň si musel dávat velký pozor na nebezpečné brejky Chanovic. Obě mužstva si znovu vypracovala několik slibných šancí, ale příležitosti neproměnila. Brankový půst skončil až v 80. minutě, kdy se jeden z hostujících hráčů provinil faulem v pokutovém území a rozhodčí přisoudil penaltu Chanovicím. K balónu se následně postavil kapitán Šlehubr, ale jeho střelu bravurně zneškodnil brankář Zdrahal. Nicméně k dorážce se ihned dostal Pavlovský, míč ještě šikovně přiťukl lépe postavenému Šebkovi, který už dotlačil balón do branky, 1-0. V závěru zápasu se utkání trochu vyhrotilo, hostující Štengl si neodpustil pár slov k rozhodčímu a jelikož už měl jednu žlutou kartu, tak následovala červená. O dvě minuty později navíc domácí definitivně rozhodli o svém vítězství. Dlouhý výkop od brankáře zužitkoval Machovský, balón si pěkně pokryl a poté zamířil levačkou přesně k tyči. Chanovice porazily  v 10. kole Švihov 2-0, a hosté tak přišli o neporazitelnost trvající osm utkání. 



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Josef Polena, trenér: Soupeř byl v prvním poločase fotbalovější, ale nám se zase dařily rychlé protiútoky, po kterých jsme se dostávali do šancí. Ty jsme bohužel dlouhou dobu nedokázali využít. Švihov zahrával velké množství rohových kopů, k vyložené šanci to ovšem vedlo pouze v jednom případě. Po přestávce vypadala hra hodně podobně, hosté byli více na míči a tvořili, my jsme spoléhali na brejky. V 80. minutě jsme dostali k dispozici pokutový kop, ten jsme sice neproměnili, ale z následné dorážky se trefil Honza Šebek. V 90. minutě přidal druhou branku Franta Machovský, čímž nám definitivně zajistil tři body. Za dnešní výkon bych chtěl kluky pochválit, Všichni bojovali, nic nevypustili a nakonec jsme si připsali cenné vítězství proti velmi kvalitnímu soupeři, který je v současné chvíli v čele soutěže.

FC Švihov
Adam Popelka, trenér: Domácím gratuluji k vítězství, mým klukům za nasazení a udržení nervů na uzdě.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - M. Šlehubr [-] , L. Ziolek [-] , M. Šabek [-] , M. Kubaň [-] - M. Jakub [-] (60. D. Pavlovský [-] ) , J. Hlůžek [-] , J. Šebek [-] , O. Skuhravý [-] (85. J. Šulc [-] ) , J. Prýmas [-] - F. Machovský [-]

FC Švihov
L. Zdrahal [-] - M. Daněk [-] , T. Štengl [-] , M. Brož [-] - J. Baxa [-] (66. M. Petelík [-] ) , M. Moláček [-] (59. V. Kašpárek [-] ) , M. Marek [-] , V. Petelík [-] , J. Sláma [-] - M. Toman [-] , M. Polívka [-] (70. L. Cibulka [-] )

ŽK: 31. T. Štengl , 65. M. Daněk , 76. M. Brož . ČK: 88. T. Štengl .
Hráči zápasu: F. Machovský , M. Šlehubr .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Červený Václav - SMOLÍK Miroslav (N), DUCHEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 20:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 07:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 15:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 11:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 10:30
Jan Keňo

Expert: Antonín Štěpán
Tip experta: výhra hostů

Sice menší hřiště, ale přesto hosté ukážou svou kvalitu.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 15:00

Tip: výhra hostů