J. Rous 66. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeř byl velice kvalitní, myslím si, že si diváci dnes na fotbale pochutnali, viděli mnoho šancí, jen branek příliš nepadlo, hodnotil domácí utkání s Chanovicemi blovický Horvát


Branky


66. J. Rous (p.) - 45. F. Machovský
18

Blovice remizovaly v 9. kole s Chanovicemi 1-1. Hostující tým měl v prvním poločase blíže k brance a zaslouženě šel do vedení ve 45. minutě, kdy se trefil Machovský. Domácí po přestávce zlepšili svůj výkon a posléze odpověděli gólem z pokutového kopu, který proměnil J. Rous. V poslední dvacetiminutovce Blovice vytvořily na soupeře velký tlak, ale druhé branky se nakonec nedočkaly a ze zápasu odešly pouze s bodem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chanovice vstřelily soupeři gól do šatny

Ve 3´ velice lehce vyplaval v blovickém velkém vápně šikovný mladík Matyáš. Naštěstí pro domácí branku minul a brankář Šabata si oddechl, poněvadž všichni si připomněli nešťastný start v minulém týdnu. Na druhé straně se však za pár sekund dostal do podobné šance také mladík, ale tentokráte blovický Břicháček, ten taktéž mířil vedle. V 5´ potáhl a nacentroval bek Diviš, našel blovického kapitána Honzu Rouse a ten netradičně hlavou poslal balón sice do brány, ale do míst, kde stál pozorný a nadějný brankář Bláha. V 7´ dal dlouhý balón za sebe zkušený Machovský, následně první střela na Šabatovu branku byla ještě zblokována, ale odražený balón si našel dlouhán Prýmas a velice povedeným halfvolejem z 20 metrů trefil dokonce břevno branky domácích! Ve 25´ vyhrál ve středu hřiště Tříska balón a vybídl přihrávkou k zakončení Radka Šabatu, ale ten zamířil jen do brankáře. Do podobné šance se Radek dostal ještě jednou, ale štěstí mu v sobotu nepřálo. Poněvadž po pár minutách ve 2. pol. si natáhl zadní stehenní sval a musel ze hřiště. Do poločasu však přeci jenom udělala pod tlakem blovická obrana pár chyb, nejdříve propadlý balón využil Machovský, ten ještě branku netrefil a Matyáš prověřil znova brankáře Šabatu. V 45´ se však Machovský již prosadil a poslal míč podél brankáře, 0:1. 

Blovice vyrovnaly z pokutového kopu

Ve 2.pol. v 50´ hodně vystrašil hostujícího brankáře centr Diviše, míč zaplaval a již směřoval pod víko branky, Bláha však stačil míč ještě vyrazit. V 55´ diváci viděli zřejmě nejhezčí akci zápasu: Michal Štětina nejdříve vyvezl balón středem, posunul jej na Honzu Rouse, který z jedničky narazil přes statickou obranu bratrovi Radkovi, ten však bohužel trefil pouze vyběhnuvšího Bláhu. V 66´ se do pokutového území prodíral útočník Rojík, kterého fauloval chanovický Kubáň. Z pokutového kopu zákrok potrestal kapitán Rous, 1:1. V této fázi Blovice dostaly chanovický celek pod velký tlak, do vápna létal jeden centr za druhým a obrana vše odvracela z posledních sil a zblokovala hodně střel. Své si vychytal i brankář Bláha, který ke konci špičkou kopačky vykopl střelu mladého Břicháčka, což byla stoprocentní šance. Nakonec obě mužstva brala po bodu.

 

Autor report: Luboš Horvát



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát, asistent trenéra: Asi jindy bych bod z dnešního zápasu bral, ale v této fázi soutěže nemohu být spokojen. Soupeř byl velice kvalitní, myslím si, že si diváci dnes na fotbale pochutnali, viděli mnoho šancí, jen branek příliš nepadlo. Naši hoši si zápas odmakali. Škoda, že jsme neměli v závěru více štěstí, abychom zápas zvrátili na svoji stranu, měli jsme soupeře pod velkým tlakem, tzv. loženky musíme dávat i bez Lukáše Krásného, který pyká za červenou kartu z minulého zápasu.

TJ Pfeifer Chanovice
Josef Polena, trenér: Myslím si, že v první půli jsme byli mnohem nebezpečnější než soupeř. Vytvořili jsme si několik vyložených šancí, šli jsme sami na bránu, trefili jsme břevno, ale nakonec jsme se prosadili až ve 45. minutě. Po přestávce to bylo přesně naopak. Domácí nás přehrávali, což ve výsledku vedlo k pokutovému kopu, z kterého se jim podařilo vyrovnat. V závěru zápasu byly Blovice aktivní a vypracovaly si několik šancí, nás však podržel výborný Štěpán Bláha a remízový stav jsme udrželi. Vzhledem k průběhu utkání je dělba bodů zcela zasloužená, my jsme byli lepší v prvním poločase, zatímco soupeř v tom druhém.



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - J. Polívka [-] , M. Štětina [-] (78. V. Chalupa [-] ) , R. Kolář [-] , J. Diviš [-] - L. Břicháček [-] , D. Tříska [-] , R. Rous [-] , R. Šabata [-] (50. J. Rojík [-] ) - M. Štětina [-] , J. Rous [-] -

TJ Pfeifer Chanovice
Š. Bláha [-] - M. Kubaň [-] , M. Šabek [-] , M. Šlehubr [-] , L. Ziolek [-] - B. Timoshenko [-] (78. F. Hrachovec [-] ) , J. Prýmas [-] , J. Hlůžek [-] , J. Šebek [-] - F. Machovský [-] (92. J. Šulc [-] ) , M. Jakub [-]

ŽK: 77. M. Štětina - 75. J. Šebek .
Hráči zápasu: Š. Bláha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PELIKÁN Jiří - KOVÁŘ Bronislav, HAMRŠMÍD Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 15:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 16:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 11:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 20:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 13:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 11:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 11:01
Jan Keňo

Expert: Jan Duchek
Tip experta: výhra domácích

Blovice jasná výhra, hrají doma a mají formu.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 17:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 17:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:49

Tip: remíza