5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy vstřelily Losiné pět branek, navíc udržely čisté konto


Branky


9. M. Pešek (vl.) , 19. D. Bálek , 27. J. Duchek , 50. P. Javorský , 64. T. Jandečka
18

Měcholupy zvítězily v 9. kole nad Losinou 5-0. Domácí prodloužili sérii bez prohry na čtyři zápasy a po pátém vítězství v sezóně se posunuli na čtvrté místo, Losiná klesla na dvanáctou příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si šli pro výhru od prvních minut

Fotbalisté Měcholup začali utkání aktivně a od prvních minut byli v ofenzivní fázi nebezpeční. To nakonec vedlo ke dvěma stoprocentním šancím, které ale zůstaly nevyužity. V 9. minutě už se skóre měnilo. Domácí Bečka přečetl rozehrávku soupeře a vypíchl protihráči balón, poté si pěkně narazil se spoluhráčem a následně postupoval sám na brankáře, kterého obstřelil. V cestě do brány se míči snažil ještě na poslední chvíli skluzem zabránit hostující Pešek, ale gól už neodvrátil. Hosté mohli o několik minut později odpovědět, ve vyložené šanci však Hrach nemířil přesně. V 19. minutě se po nedůrazu hostujícího týmu dostal k balónu Bálek a přesným zakončením zvýšil na 2-0. Ve 27. minutě po skrumáži v malém vápně propadl balón až k neobsazenému Duchkovi a ten pohotovou střelou upravil skóre už na 3-0. Domácí se v prvním poločase prezentovali přesnou kombinací a zároveň hráli s potřebným důrazem, což Losiná nedokázala napodobit a v několika případech to soupeři hodně usnadnila. 

Měcholupy přidaly další branky a udržely čistý štít

Úvod druhého poločasu se nesl ve znamení aktivity hostujícího týmu, který dokázal soupeře zatlačit. Měcholupy však v 50. minutě sehrály rychlý protiútok, na jehož konci postupoval sám na brankáře Javorský a pěknou střelou k tyči překonal domácího brankáře počtvrté. Tento moment definitivně rozhodl o výhře domácího týmu. V 64. minutě se navíc po dalším závaru v pokutovém území Losiné dostal k balónu Jandečka a přesnou střelou zvýšil už na 5-0. Hosté se ve zbytku zápasu snažili s výsledkem něco udělat, ale domácí obrana fungovala velmi dobře a soupeři prakticky nic nedovolila. Měcholupy vyhrály v 9. kole nad Losinou 5-0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Od prvních minut jsme se snažili soupeře zatlačit a vytvářet si šance. To se nám dařilo a našemu prvnímu gólu předcházely ještě dvě stoprocentní šance, které jsme neproměnili. V dalších minutách jsme pokračovali v dobrém výkonu a po zásluze jsme přidali dvě branky. Celkově jsme první poločas hráli ve velkém nasazení a s potřebným důrazem, zároveň nám nechyběla fotbalovost. Losiná rozhodně nebyla odevzdaná, měla své pasáže, kdy více držela balón, ale my jsme jí toho moc nedovolili. Po přestávce jsme čtvrtým gólem definitivně rozhodli o třech bodech a následně jsme vstřelili ještě jednu branku. V dnešním zápase jsme podali velmi dobrý výkon, zároveň jsme udrželi čisté konto, což nám dává o jeden důvod ke spokojenosti navíc.

TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Soupeř nás dnes předčil v nasazení, důrazu a kvalitě zakončení. Pozdě jsme dostupovali hráče a chyběla nám větší bojovnost, což ve výsledku rozhodlo o vítězství Měcholup. Nemyslím si, že jsme byli herně o tolik horší, ale hraje se samozřejmě na góly a my jsme bohužel nedali ani jeden. Většina branek, které jsme obdrželi, byla hodně laciná a určitě jsme jim mohli zabránit. Po přestávce jsme sice začali aktivně, ale čtvrtý gól nás definitivně srazil a domácí si už náskok pohlídali.



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - F. Zelenka [-] (71. V. Čížek [-] ) , P. Javorský [-] , D. Bálek [-] , O. Červený [-] , T. Jandečka [-] , V. Kaas [-] (71. P. Harmady [-] ) , J. Duchek [-] (84. D. Bálek [-] ) , S. Bečka [-] , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-]

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Šindelář [-] (66. P. Tančouz [-] ) , M. Gavora [-] , R. Spörl [-] , O. Tic [-] , T. Hrach [-] , M. Bajer [-] , L. Šindelář [-] (79. D. Šlais [-] ) , J. Votípka [-] , V. Tobrman [-] , M. Pešek [-] (46. T. Pech [-] )

ŽK: 42. T. Jandečka , 70. F. Zelenka - 61. R. Spörl , 63. M. Bajer , 80. M. Gavora .
Hráči zápasu: S. Bečka , T. Jandečka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zavadil Jan - BRŮHA Radek, STACH Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 15:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 16:16

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 11:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 20:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 13:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 11:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 11:01
Jan Keňo

Expert: Jan Duchek
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 17:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 13:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 17:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:49

Tip: výhra domácích