1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 10:15

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolešiny doma nestačily na Horažďovice


Branky


77. J. Roháč - 3. J. Boček , 80. J. Boček , 92. J. Pavlík (p.)
20

Bolešiny prohrály v 8. kole s Horažďovicemi 1-3. Domácí tým přišel po pěti zápasech o neporazitelnost, zatímco hosté se vrátili na vítěznou vlnu a na vedoucí Švihov ztrácí čtyři body. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól Horažďovic

Domácí tým již pět utkání v řadě neprohrál a v 8. kole jej čekal těžký soupeř v podobě Horažďovic, které zase chtěly utnout sérii dvou utkání bez výhry. To se jim od úvodu zápasu dařilo, jelikož už ve 3. minutě netrefil balón obránce Bolešin, čehož okamžitě využil Jan Boček a přesnou střelou otevřel skóre. Horažďovice v dalších minutách dobře kombinovaly a nad soupeřem měly navrch, nicméně domácí se rozhodně jen nebránili a sami několikrát nepříjemně zahrozili. Běhavé mužstvo Horažďovic bylo několikrát blízko k navýšení náskoku, ale ve finální fázi mu chyběla větší přesnost a klid. Ve 29. minutě musel na hostující straně střídat zraněný Šedivý a místo něj přišel Rojt. Diváci se už dalšího gólu v prvním poločase nedočkali a do šaten se odcházelo za těsného náskoku Horažďovic.

Bolešiny vyrovnaly, ale hosté v závěru rozhodli

Domácí trenér reagoval na nepříznivý vývoj utkání střídáním a do druhého poločasu poslal Roháče, který nahradil Eremiáše. Že to byla dobrý tah, se ukázalo v 77. minutě, kdy si Roháč našel vysoký balón a přesně umístěnou hlavičkou srovnal na 1-1. Remízový stav však neměl dlouhého trvání. Hned v 80. minutě využil Jan Boček dobrého postavení a následně překonal brankáře i podruhé v utkání. V 92. minutě se navíc jeden z domácích hráčů provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a rozhodčí pískl penaltu. K té se postavil Pavlík a bezpečně ji proměnil. Bolešiny přišly v 8. kole o svou neporazitelnost a doma podlehly Horažďovicím 1-3. Domácí klesli na osmou pozici, kdežto hosté se posunuli na druhé místo, kde ztrácí čtyři body na vedoucí Švihov. 



Ohlasy k zápasu


SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Do zápasu jsme vstoupili s několika změnami v sestavě a bohužel hned ve 3. minutě jsme dostali poměrně nešťastný gól. Po přestávce jsme to prostřídali a v 77. minutě jsme dokázali vyrovnat. Naneštěstí jsme vůbec nezvládli závěr zápasu a soupeř šel opět do vedení. V nastavení se navíc po našem zbytečném faulu kopal pokutový kop, z kterého Horažďovice definitivně potvrdily své vítězství.

FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V 8. kole jsme zajížděli k dalšímu zápasu do Bolešin, odkud obvykle moc bodů nevozíme. Hřiště je zde ještě menší než v Chanovicích a naší hře to moc nesvědčí. Do začátku zápasu jsme chtěli vstoupit s cílem hrát rychlou kombinační hru, dávat rychle míč od nohy a určovat tempo hry tak, abychom domácí zbytečně nepouštěli do jejich obvyklé hry dlouhých nakopávaných míčů, což je na tomto malém hřišti pro soupeře vždy nebezpečné. Toto se nám dařilo přesně prvních 25 minut. Již ve 3. minutě jsme se dostali do vedení (Honza Boček), to ale bylo vše, co jsme z naší převahy dokázali vytěžit. Z dalších 3 šancí jsme akorát jednou trefili břevno, jinak nic. Ve zbylých 20 minutách poločasu se hra vyrovnala a do kabin jsme šli s nejtěsnějším vedením. Ve 2. poločasu byla hra z obou stran neurovnaná, a když už se zdálo, že bychom mohli uhájit vítězství 1:0, soupeř po naší chybě vyrovnal. My jsme se ovšem nevzdali a po pěkné spolupráci bratrů Bočků jsme se hned za 3 minuty dostali opět do vedení, které jsme již uhájili a v samotném závěru stvrdil naše vítězství Jirka Pavlík z penalty. Těchto bodů si moc ceníme a těšíme se na další utkání doma.



Sestavy


SK Bolešiny
A. Martínek [-] - J. Pitel [-] , M. Moravec [-] (74. P. Bošek [-] ) , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , V. Rehák [-] , J. Brtník [-] , T. Novák [-] (69. R. Juřina [-] ) , J. Koželuh [-] , P. Eremiáš [-] (46. J. Roháč [-] ) , D. Kaiser [-]

FK Horažďovice
D. Petržilka [-] - J. Pavlík [-] , J. Pivnička [-] , Š. Urban [-] (87. F. Fuščič [-] ) , F. Marc [-] (67. J. Karásek [-] ) , A. Faltys [-] , M. Šedivý [-] (29. A. Rojt [-] ) , J. Boček [-] , M. Mlnařík [-] , T. Jůda [-] , J. Boček [-]

ŽK: 84. J. Koželuh - 82. J. Boček .
Hráči zápasu: J. Boček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TYKAL Martin - DUŠEK Václav, MOLNÁR Ludovít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Vladislav Fiala
Tip experta: výhra hostů

Horažďovice mají velmi mladý tým, oproti tomu domácí již pět kol v řadě neprohráli .....velmi zajímavý zápas....vsadil bych si ale na mladíky z Horažďovic.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza