Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice potvrdily pozitivní bilanci s Klatovy a doma jim nedaly šanci


Branky


21

Chanovice zvítězily v 8. kole nad Klatovy 6-0. Domácí tým podal výborný výkon zejména v prvním poločase, kdy pokořil brankáře Klatov čtyřikrát. Po přestávce si domácí pohodlný náskok zkušeně hlídali a soupeři vstřelili ještě další dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4 góly domácího týmu

Domácí vstoupili do duelu sebevědomě a od úvodních minut byli nebezpeční. Již ve 4. minutě se ocitl v samostatném úniku Kubaň a brankáři nedal šanci, 1-0. Hostující fotbalisté byli hodně běhaví a několikrát nepříjemně vystřelili ze střední vzdálenosti, jejich útočná snaha však často končila na hranici velkého vápna. Výjimkou byla 15. minuta, kdy jeden z hráčů Klatov neproměnil samostatný nájezd na brankáře. V 19. minutě Šabek našel krásným centrem Hlůžka a ten přesnou hlavičkou na zadní tyč zvýšil vedení domácího týmu.  Ve 21. minutě se domácí brankář Timoshenko prezentoval dlouhým výkopem, balón si následně zpracoval Machovský, poté přesprintoval hostující obránce a na poslední chvíli balón propasíroval kolem vybíhajícího gólmana, 3-0. Chanovice zcela ovládly první poločas a ve 37. minutě potvrdil výborný výkon celého týmu Kubaň. Ten nejdříve vybojoval ztracený balón na straně hřiště a poté našel pěknou přihrávkou Jakuba, jenž z malého vápna poslal míč přesně k tyči. Domácí opanovali prvních 45 minut v poměru 4-0. 

Chanovice si utkání pohlídaly a přidaly ještě dvě branky

Druhý poločas už nebyl z domácí strany tak jednoznačný. Chanovice si hlídaly pohodlný náskok a nikam se zbytečně nehrnuly. V 60. minutě měli hosté obrovskou šanci na snižující branku, na domácí straně se však vyznamenal Timoshenko, který nejdříve zlikvidoval nebezpečnou střelu a následně si fantasticky poradil s dorážkou. Domácí brankář bohužel musel vzápětí střídat z důvodu zranění a do hry naskočil náhradní gólman Bláha. Klatovy své šance nevyužily, což domácí o několik minut později potrestali. V 72. minutě obdržel výbornou přihrávku Machovský a nekompromisním zakončením upravil skóre na 5-0. Po pátém gólu se zápas spíše už dohrával, přesto se domácí prosadili ještě jednou. V 85. minutě si centr z rohového kopu našel Prýmas a pohotovou střelou uzavřel skóre na konečných 6-0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Josef Polena, trenér: Od prvních minut jsme se dostávali do šancí a ve 21. minutě už jsme vedli 3-0. V prvním poločase jsme byli jasně lepším mužstvem, soupeř byl hodně běhavý, ale kromě střel ze střední vzdálenosti si žadné vyložené šance nevytvořil. Po přestávce už hra nebyla tak jednoznačná, Klatovy si cca v 60. minutě vypracovaly stoprocentní šanci, nás ovšem fantasticky podržel brankář, který zlikvidoval nejprve střelu a poté i dorážku. V druhém poločase už jsme se nikam zbytečně nehrnuli a spíše jsme si hlídali náskok, přesto jsme ještě dokázali vstřelit dvě branky. Chtěl bych kluky pochválit zejména za výkon v prvním poločase, kdy hra vypadala dobře, byli jsme efektivní a zároveň jsme Klatovy nepustili do šancí.

SK Klatovy 1898 B
Matyáš Barborka, hráč: Do Chanovic jsme jeli s tím, že už tam konečně musíme uhrát 3 body, protože co já si pamatuju, tak jsme tam ještě neuhráli ani bod. Ale to se nám od začátku vůbec nedařilo, protože ve 4. minutě už jsme prohrávali 0-1. Myslím si, že nás to úplně tak nepoložilo a chtěli jsme hrát fotbal i dál, z toho vyplynula šance v 15. minutě, kdy náš útočník šel sám na gólmana, ale bohužel neproměnil. A pak to přišlo, soupeř dal dva rychlé góly a to už byl pro nás konec. Do poločasu jsme dostali ještě jeden gól a do šatny jsme šli za stavu 0-4. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že už nemáme co ztratit a zkusíme ještě s výsledkem něco udělat. Jenže marně, sice jsme chtěli hrát fotbal a víc jsme se tlačili do soupeřovi obrany, ale bez nějakého úspěchu. Domácí si výsledek v klidu pohlídali a ještě nám přidali dva góly. Takže zase z Chanovic jedeme bez bodu.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] (63. Š. Bláha [-] ) - M. Šlehubr [-] , J. Prýmas [-] , M. Kubaň [-] , M. Šabek [-] - V. Zoubek [-] (78. L. Ziolek [-] ) , J. Šebek [-] , J. Hlůžek [-] (46. J. Varga [-] ) , M. Jakub [-] (46. O. Skuhravý [-] ) - F. Machovský [-] (81. M. Prevužňák [-] ) , J. Kubaň [-] -

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - J. Pretzelmayer [-] , J. Pitel [-] , O. Mareš [-] (44. M. Pešek [-] ) , B. Valeš [-] , L. Urs [-] , M. Barborka [-] , L. Šlechta [-] , Z. Kotáb [-] (70. L. Korpa [-] ) , Z. Cibulka [-] , J. Šťastný [-]

ŽK: 56. V. Zoubek - 41. J. Pitel , 61. M. Pešek .
Hráči zápasu: J. Kubaň , F. Machovský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HEBR David - KULHÁNEK Milan, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Vladislav Fiala
Tip experta: výhra domácích

Domácí po skalpu Horažďovic přidají na domácím hřišti další vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích