4:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři centry do vápna a 4 branky v naší síti. Dostaneme gól prakticky z čehokoliv, naopak na ten náš se hrozně nadřeme, komentoval další prohru hrádecký Jiří Brabec


Branky


63. J. Flodr , 77. J. Vališ , 79. D. Kološ , 84. J. Kalivoda - 22. J. Brabec , 55. J. Brabec
21

Strážov porazil v 8. kole Hrádek 4-2. Domácí sice ještě v 63. minutě prohrávali 0-2, ale poté nastartovali velký obrat a čtyřmi góly dovedli utkání k vítěznému konci. Strážov se po zisku tří bodů posunul na jedenáctou příčku, zatímco Hrádek je po další prohře předposlední. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrádek lepším týmem

Oba týmy potřebovaly nutně bodovat, a tak se diváci měli na co těšit. Hrádek vstoupil do utkání aktivně a v prvních minutách několikrát nebezpečně zahrozil. Útočná dvojice Kočí-Brabec dobře spolupracovala a domácí obrana si na oba hráče musela dávat velký pozor. Ve 22. minutě právě hostující Kočí převzal balón a následně našel krásnou přihrávkou Brabce, který přesným zakončením poslal Hrádek do vedení. Domácí se snažili odpovědět, ale ve finální fázi si vedli nepřesně a k přímému ohrožení branky se vůbec nedostali. Naopak aktivní hosté mohli přidat další branky, ale vyložené šance neproměnili. První poločas skončil 0-1. 

Domácí čtyřmi góly zápas otočili!

Úvod druhého poločasu byl velmi podobný tomu prvnímu. Hrádek si udržoval herní převahu a Strážov se spíše bránil. V 55. minutě využil dobrého postavení aktivní Brabec a ani tentokrát nezaváhal, 2-0 pro hosty. Na nepříznivý vývoj utkání Strážov zareagoval střídáním. V zápase skončil Chval a na jeho místo přišel M. Kalivoda. To byl pro domácí tým stěžejní moment, jelikož mladý hráč přinesl do hry Strážova důraz a rychlost, což se výrazně promítlo ve zbytku zápasu. Snižující gól na sebe nenechal dlouho čekat, v 63. minutě obdržel dobrý balón Flodr a přesnou střelou upravil skóre na 1-2. Branka domácí tým nakopla a poté se začal více tlačit do zakončení. Následně vsítil gól i M. Kalivoda, ale ten nakonec nemohl být uznán z důvodu ofsajdového postavení. V rozmezí dvou minut dokázal Strážov zápas otočit, nejdříve se v 77. minutě prosadil Vališ a o dvě minuty později na něj navázal Kološ, který se trefil hlavou po standardní situaci. Hrádek si ještě vytvořil několik šancí, v koncovce však nebyl úspěšný. Naopak domácí přidali uklidňující branku, když v 84. minutě přesně mířil J. Kalivoda. Strážov porazil v 8. kole Hrádek 4-2.



Ohlasy k zápasu


SK Kovodružstvo Strážov
Ondřej Pressl, brankář: Do zápasu jsme vstupovali s cílem naplno bodovat a odčinit tak ztráty z předchozích utkání. Od úvodního hvizdu však přebrali iniciativu zápasu hosté a během několika minut si vytvářeli brankové příležitosti. Především pak útočná dvojice Brabec a zkušený kanonýr Radek Kočí, který se vrátil po zranění do základní sestavy. Ve 22. minutě se ujala přihrávka Kočího a Brabec otevřel skóre utkání. Do konce poločasu se už stav nezměnil, i když si hosté vytvořili další šance. Vstup do druhého poločasu se nesl v podobném duchu a v 55. minutě zvyšoval opět Brabec. Zlom nastal v 61. minutě, kdy na hřiště nastoupil mladý Martin Kalivoda a vnesl do hry chybějící rychlost a dravost. Hned o 2 minuty poté vstřelil Jirka Flodr kýženou kontaktní branku, která nám přinesla nový impuls a začali jsme se dostávat více do hry i šancí a odměnou byly dvě vstřelené branky v rozmezí dvou minut. Nejprve důrazný Jarda Vališ srovnal a pak si na standardní situaci naběhl David Kološ a hlavou poslal míč za bezmocného brankáře hostí. Pět minut před koncem se nám podařilo vstřelit ještě čtvrtou branku, která dala podobu konečnému výsledku, který přinesl radost jak našemu týmu, tak i divákům, kteří nás chodí podporovat v hojném počtu.

TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec, hráč: Do Strážova jsme jeli s jasným cílem, a to byly tři body. Do utkání jsme vstoupili dobře a během první patnáctiminutovky jsme měli dvě, tři velké šance. Nevyužili jsme, ale do kabin jsme stejně odcházeli spokojeni za stavu 1:0 pro nás. Dobře jsme vstoupili i do druhé půle a rychle navýšili vedení. Co se dělo pak, se mi těžko komentuje. Čtyři centry do vápna a 4 branky v naší síti. Dostaneme gól prakticky z čehokoliv, naopak na ten náš se hrozně nadřeme. Já sám měl dát minimálně o gól, spíše dva víc.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - D. Papoušek [-] , J. Franc [-] , O. Chval [-] (61. M. Kalivoda [-] ) , J. Vališ [-] , J. Hosnedl [-] , O. Uruba [-] , J. Kalivoda [-] (86. B. Mayer [-] ) , D. Kološ [-] (82. D. Bouberle [-] ) , J. Flodr [-] , L. Soušek [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - Š. Fremund [-] , A. Štěpán [-] , M. Jiřina [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] , J. Brabec [-] , S. Ryba [-] , F. Mareš [-] (73. D. Hanula [-] ) , M. Pavlíček [-] , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 40. J. Hosnedl , 50. O. Chval , 65. L. Soušek , 69. M. Kalivoda , 88. O. Uruba - 45. J. Brabec , 58. M. Jiřina , 78. Š. Gajdečka .
Hráči zápasu: M. Kalivoda .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: Ruda Daniel - FRGAL Lukáš, ŠILHÁNEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Keňo

Expert: Vladislav Fiala
Tip experta: remíza

Souboj zatím dvou trápících se družstev, tady by se mohly body dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza